KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, July 3, 2011

Seisi Menternak Lemak di A&W



aku dah tak thu aper nak updates kat blog nie.So,aku teringalah yang aku pernah g menambah lemak aku kat A&W..hehe...sebenarnya dah lama aku g makn kat sana tp aku lupa nak upload kat blog.Al-maklumlah bnyak kerja.Nie pon nasib bos aku dah kuar klu ader ada lagi tak dapatlah nak updates blog lagi hari nie...huhu.Sori banyak2 coz gambar dia tak berapa terang sangat.Nak wat macm mana guna camera phone.Past tu phone tu plk dah lama mkn kaburlah gambarnya.Harap2  rakan-rakan blogger sudi lah utk singgah kat blog saya nie...hehe...oklah dah hampi waktu rehat nie.Saya stop cni dulu.Ader masa aku updates plk blog aku nie....babai.....assalamualaikum....:)

3 comments:

  1. baru jugak makan kat A&W ari jumaat lepas hihi

    ReplyDelete
  2. eira:ye ker?best kat mkn kat A&W...klu lama tak maknla...haha
    Cik purple:hehe....jgn lupa mkn yer...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...