KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, July 19, 2011

Majlis HaRi JaDi..........



















Assalamualaikum......sori dah lama tak menulis kat blog nie.Yang ader tu aku copy n paste from my email jer.Sebenarnya aku tak der idea nak tulis ape tu aku main copy n paste je.Nie pon aku jumpa gambar masa adik aku sambut.Gambar nie sbnarnya dah lama tapi aku lupa nak upload.haha....oklah korang layan gambar yang tak seberapa tu...yang pasti gambar aku trak der coz aku jadi camerawomen masa tu...haha..okay lah aku stop cnie dulu lain kali klu ader citer best2 aku tulis lagi...babai....:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...