Breaking News

Alhamdulillah..Siti Nurhaliza Selamat Bersalin

 
Gambar dari pakcik google

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Penyanyi no. 1 negara Datuk Seri Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan anak sulung beliau pada tanggal 19 Mac 2018.  Walaupun dah 2 hari berlalu Cik Nor tetap nak abadikan berita ini dalam blog Cik Nor supaya ia boleh dijadikan kenangan dimasa akan datang. 

Sebenarnya Cik Nor suka lagu baru Tok Ti yang bertajuk Comel Pipi Merah tu. Macam comel-comel jer kalau nyanyi lagu tu..hihi


Jom layan 





Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)
Lirik Lagu Comel Pipi Merah

Senyuman manis menyejuk jiwa hamba
Semanis-manisnya bak gula
Rupa nan elok penghibur ayah bonda
Indah kurnian maha esa

Sayang disayang Timang ditimang
Alahai manja kuseorang
Sayang disayangi Timang ditimang
Cinta hatiku selamanya

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)

Di mana dia buah hati saya
Buah hati saya ada di dalam rumah
Di mana intan payung saya
Intan payung saya yang comel pipi merah

Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung
Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (4x)

Budi nan elok pekerti yang mulia
Panduan hidup hari muka
Taat berjasa jadi orang berjaya
Penuhilah ilmu di dada

Sayang disayangi Timang ditimang
Alahai manja kuseorang
Sayang disayangi Timang ditimang
Cinta hatiku selamanya

Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung
Can mali can can mali can
Can mali can ketipung payung

Ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting (6x)

19 comments:

  1. Ada baca dekat twitter, "cuba bayangkan lahir-lahir anak siti nurhaliza.." hehehe comel je lagu ni. Buat rasa nak anak sendiri! ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah dato siti..comel kan anak dia ni.cute je.

    ReplyDelete
  3. akhirnya setelah sekian lama menanti cahaya mata ALLAH makbulkan. comel la anak dato siti. lagu ni pun sedap

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Abe Kie berdoa cik nor akan bertemu jodoh n menjadi ibu satu hari nanti mcm Datuk CT. Aamiin..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.tumpang happy bila tahu DS Ct selamat besalin baby girl

    ReplyDelete
  6. Tak pernah dengar lagi lagu ni

    ReplyDelete
  7. Suka sangat dengar lagu ni.. comel macam tajuk dia.. kikiki..

    ReplyDelete
  8. alhamdullilah akhirnya Dato CT bergelar ibu juga..terharu rasa

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..tumpang happy untuk CTDK

    ReplyDelete
  10. Best lagu ni, suami balik keje dok nyanyi lagu ting keting ni..comel je bunyinya

    ReplyDelete
  11. mmg semua org sayang betul dengan Tok Ti..kan

    ReplyDelete
  12. comel Siti Aafiyah seperti ibu dia jugak kan..

    ReplyDelete
  13. 1 malaysia happy dan teruja dgn berita ni

    ReplyDelete
  14. Sebak jugak bila hakak tengok video klip dia tu.... saat saat dia kena tolak dewann bedah, Datok K bawak baby.... uiii sedih oiii

    ReplyDelete