Breaking News

Ole-Ole Dari New Zealand


Assalamualaikum

Sekarang memang ketandusan idea nak menulis apa. Dulu kalau tak ada idea ada up review. Sekarang ni dah tak banyak dapat job review maka bertabahlah Cik Nor memerah otak mencari idea untuk update blog setiap hari. Tak update cian pulak datang blog Cik Nor asyik baca entry yang sama jer. Hehe

Malam ni nak cerita pasal Cik Nor dapat ole--ole dari New Zealand. Mesti korang  tertanya-tanya Cik Nor dapat apa tu? Bos Cik Nor cakap ambik la buat alas meja. Sekali tengok memang macam alas meja. Tapi sayang oo nak buat alas meja. Sesekali dapat ole-ole dari jauh kenalah menghargainya. Cik Nor ingat nak frame kan buat hiasan kat dinding. Nak pergi sendiri memang tak la kot. Hehe.

Setiap orang dapat lain-lain ole-ole. Yang menarik Cik Nor tengok yang Cik Nor dan kawan Cik Nor jer yang cantik. Yang orang lain biasa-biasa jer. Hihi. Bos Cik Nor ke New Zealand sempena convocation anak dia. Sambil-sambil tu pergi la bercuti bersama keluarga. Tak sangka pulak dia ingat nak beli ole-ole untuk kita orang. Walaupun hari-hari dia marah Cik Nor tetap jugak beli untuk Cik Nor. Thank you bos.😁😁😁

Korang kalau dapat ole-ole, ole-ole dari negara mana paling jauh korang dapat? Meh la sharing😊

Ole-ole yang pernah Cik Nor dapat : 

14 comments:

  1. aah framekan cik nor!sayang tu ole ole dari jauh..

    ReplyDelete
  2. Comel je ole ole new zealand.. Haih bestnyaa kalau dapat pi travel ke NZ

    ReplyDelete
  3. bestnya ..bos mrh2 tnda syg..alih2 beli ole2..haha sweet la

    ReplyDelete
  4. wahhh..rezeki ciknor tu.. ole ole dari oversea. alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. marah2 syg tu cik nor sbb tu dia beri ole2 ;-)

    ReplyDelete
  6. nieyl pulak byk benda nak tulis,tapi idea nak tulis tu xde lagi..jadinya semuanya draf.kekeke

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. mmg cantik klu buat frame tu :)

    ReplyDelete
  8. best nya dapat ole2 from new zealand..

    ReplyDelete
  9. cantik tu cik nor..mmg sayang la nk buat lapik meja...

    ReplyDelete
  10. wah, syok, sekrg ole2 kita dapat dari suami kalau dia bekerja jauh..hahaa..tapi bukan dari luar negara

    ReplyDelete