Breaking News

Bila Bilik Jadi Stor Barang-Barang Review


Assalamualaikum...

Dah lama juga Cik Nor tak buat entry personal kan? Asyik buat entry review jer. Mesti korang datang blog Cik Nor bosan jer kan? Asyik-asyik promote barang je.haha. Malam dan seterusnya tak ada review dah. Cik Nor dah berhenti seketika buat review tapi kalau ada yang offer Cik Nor ambik jer.hihi

Malam ni nak cerita pasal lambakan kotak-kotak barang-barang review kat dalam bilik kat kampung. Nak buang sayang. Maka bawah meja solek Cik Nor la jadi mangsa. Apa-apa barang Cik Nor dapat, Cik Nor terus bawa balik kampung sebab kat rumah sewa Cik Nor share bilik, so tak boleh semak-semak nanti tak selesa pulak rakan sebilik.

Ada setengah kotak tu masih ada produk yang belum digunakan lagi. Tapi kebanyakan dah kosong.haha. oppss..kena check jugak ini manalah tahu kot ada yang terlepas pandang. Tahu-tahu dah expired. Rugi jer kan. Dark dah berjimat terus jadi rugi. Huhu.

Korang yang buat review macam Cik Nor, korang simpan tak kotak-kotak tu selepas review? Kalau Cik Nor sayang nak buang sebab ada kotak-kotak yang cantik dan ada sentimental value tersendiri. Tak giti korang? Oklah..itu jer nak membebel malam ni. Jumpa next entry.

Siapa macam Cik Nor? Jom sharing kat komen.hehe



13 comments:

  1. Wah.. byk.job review ciknor. Tahniah

    ReplyDelete
  2. wow banyaknyeeee. ray follow sini ye #1314

    hii jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. kotak review kita tak banyak macam cik nor..haha..cik nor, hotsss gitu..tapi yg mana kita dapat, kalau kotak lawo-lawo, kita simpan..hehe

    ReplyDelete
  4. banyaknya...!! miera buang je kotaknya. haha.. amik isi je lepas dah bergambar

    ReplyDelete
  5. Btol btol. Biasanya memang cantik ☺️ Mek time simpan tu menyimpan la kak nor tapi bila hari gotong royong perdana, tk kesah dh cntik ke tk 😅

    ReplyDelete
  6. Murah rezki cik nor..bnyknye review..tahniah3..

    ReplyDelete
  7. banyak nye brg2 review cik nor. alhamdulillah rezeki cik nor semua tu. ana kalau kotak buang je sebab rumah flat je cik nor. mana nak letak lagi. takde tempat dah pun.

    ReplyDelete
  8. banyaknya.. rasanyaa last kena buang gak tu kotak2.. nanti datang penyakit lak hii. guwauuu cik nor, jangan marah

    ReplyDelete
  9. Kotak yang cantik kinah simpan. Mana yang nampak dah kemek dan rosak tu masuk tong sampah jawabnya. Sebab kat rumah ni space tak banyak.

    ReplyDelete
  10. Banyak juga barang review yang masih disimpan ye

    ReplyDelete
  11. kalau kotak yang cntik - cntik CCL simpan rasa sayang pulak nak buang even ktak tu kecil atau besar

    ReplyDelete
  12. Macam2 kotak ekin simpan, plastik poslaju, kertas poslaju la

    ReplyDelete