Breaking News

Akhirnya Ku Tebus Jua


Assalamualaikum..

Semalam macam tak ada idea nak updates blog. Maka Cik Nor pun join la GA by Tengku Butang. Saper nak join entry nya kat Sini. Moga-moga ada rezeki Cik Nor nak menang hadiah. Aamiin. Minggu ni tak balik kampung ingat nak pulun menuli kat blog tapi idea macam tepu la pulak. Ingat minggu ni ada yang tak balik rupanya ramai yang balik, tak adalah teman nak ajak ronda-ronda mall. Ingat nak mereput jer kat bilik tapi kebosanan yang amat.hihi

Mengenangkan voucher juiceworks tak tebus lagi dan tarikh expired dah hampir tiba maka Cik Nor gagahkan jua ke Aeon Mall untuk tebus voucher tersebut. Sorang pun sorang la janji jaga diri. Betul tak korang. Hehe. Melilau jugak mencari kiosk juiceworks ni sebab first time dengar. Rasa dah fed up, tapi gigih jugak cari dan akhirnya bertemu jua. Alhamdulillah.. dapat lah jugak merasa minuman dari juiceworks ni.


Ingatkan boleh tebus mana-mana air jer, rupanya tanggapan Cik Nor salah. Memang dah ada jus khas untuk voucher tu. Ermm..jakun sekejap disitu. Hihi. Brother kat kaunter tu cakap campur semua buah. Cik Nor dah terkedu. Sedap ke? Dalam hatim sedap ke tak, tak kisah janji free..ehehe. Cik Nor tebus 2 gekas sebab dapat 2 voucher. 1 gelas mengandungi 450ml jus standard gelas air rm2.00 kat pasar malam. Tapi harga kemain ko, rm12.90 kalau tak silap.

Cik Nor tak terus minum tapi tunggu masuk kereta baru minum. Nasib hari hujan tak sempat ais dia mencair. Ke hulur ke hilir bawak jus tu. Nasib paper bag dia bagi tu tahan lasak. Hehe. Sampai dalam kereta terus minum. Wah...sedap bangat. Kalau tak tebus voucher tu memang tersangat rugi. Hehe.

Nak tahu macam mana Cik Nor dapat voucher tu? Korang baca Sini

12 comments:

  1. Memang sedap juice ni, tapi harga buat fikir banyak kali. Sesekali jea dapat merasa. Hehee.

    Saya follow sini, salam kenal dari https://fatinshahrizam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Orang putih cakap
    'Me time' cik nor 😘

    Sedapnya jus

    ReplyDelete
  3. Asalam Cik nor sedapnya..dalam usia kamu ni sesuai minum..umur2 Etuza dah tak larat..hakikat berumur..kena kurangkan minum sejuk..

    ReplyDelete
  4. tengok bekas je pun..dah terliur...hmmm,rezeki ciknor ni dapat free

    ReplyDelete
  5. perghhh mahal betul smpi rm12++ igt kn dlm rm5++ je ;-)

    ReplyDelete
  6. Kalau pure jus buah-buahan memang mahal, tapi healthy kira berbaloi juga lah tebus tu

    ReplyDelete
  7. ala..tak tebus voucher tu..tak de singgah mall yg ada juiceworks ni..

    ReplyDelete
  8. waaa...ada dapat voucher juice works ke..bestnye

    ReplyDelete