KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, May 23, 2016

Festival Makanan Halal


Assalamualaikum...
Semalam lagi dok dalam deraf gambar-gambar ni. Nak buat macam mana cik empunya blog hilang idea nak taip apa maka perapkan dulu ia menjadi pekasam.hihi.

Festival ni dah lama tamat tapi Cik Nor nak up jugak kat blog sebagai kenangan. Kalau xsilap Cik Nor festival ni berlangsung hujung bulan lepas iaitu selama seminggu. Ianya mengggabungkan makanan dari Malaysia, Thailand dan juga Indonesia.

Gambar kat atas tu saja jer sebenarnya. Biasa korang jumpa silverman tapi Cik Nor jumpa redman.hehe.


Churros ni sedap sangat. RM4.00 jer satu bekas yang dia tengah isi tu. Banyak sangat sampai kena sambung makan pagi esoknya. Rasa dia memang ummphh. Rugi la sape tak beluli churros ni.hihi. Dia dihidangkan bersama 4 pilihan perisa iaitu coklat, vanilla, susu dan pandan. Cik Nor peminat no.1 coklat.hehe


Yang pula lampu tidur. Sambil tunggu roomate pilih Cik Nor apa lagi ambila peluang snap gambar.hihi. My roomate beli yang sederhana besar...harga rm40.00. Murah ke mahal erk? Dia ambik warna coklat. Bila masa dia guna tak tahulah. Sepanjang tidur dengan Cik Nor xpernah guna lagi sebabnya Cik Nor tak boleh tidur dalam cahaya.hehe

9 comments:

  1. Cantiknya lampu tu.. Tp kalau sy takut pulak nak tido pakai lampu tu :P

    ReplyDelete
  2. Sspnya churros..lmpu tu pun cntik

    ReplyDelete
  3. amboi lampu tidur dia..cantik benoo

    ReplyDelete
  4. cantiknya lampu tu. roomate beli utk guna nti nti la kot. hiks

    saya pon peminat no1 coklat

    ReplyDelete
  5. seronok nya lah klu ada festival makanan macm ni Cik Nor.. teringin juga nak pegi klu ada kt sini.. :)

    ReplyDelete
  6. Tak pernahlah makan Churros tu Cik Nor . Sedap ke? Rasa dia macamana?

    ReplyDelete
  7. lebat sgt hujan tu nmpak gaya.
    mana gambo cik nor makan :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...