Breaking News

Bila Cik Nor Buat Air Detox



Assalamualaikum..

Rindu Cik Nor tak? Apa? Tak rindu...lari g dapur tutup muka..haha. Memang xde la orang rindu. Tulis macam biskut chipsmore. Sekejap ada, sekejap tak de. 

Dah-dah..tak payah nak merapu panjang sangat Cik Nor nanti tak de orang nak baca pulak. Malam tadi tanyala kawan-kawan kat group macam mna nak buat air detox. Ada kawan bagilah cadangan nak buat jus detox macam kat atas  dan kat bawah tu. Tapi Cik Nor xcukup bahan. Cik Nor hnya ada lemon da epal hijau jer.
Sebenarnya air detox ni bukan untuk Cik Nor tapi untuk kakak Cik Nor sebab dia mengadu sakit kaki. Cik Nor suruh la dia minum air detox mana tahu kot banyak toksin dalam badan dia. Nak tahu macam mana Cik Nor buat?

Cik Nor just potong lemon dan epal hijau kemudian masukkan dalam bekas untuk di isi air masak. Kemudian bekas tersebut Cik Nor masuk kan ke dalam peti. Esok baru boleh minum. Seeloknya minum waktu mna yer? Sebelum makan atau selepas makan? Confius jap😊

Kawan-kawan waktu mana paling sesuai minum air detox ni? Cer komen jap😊

8 comments:

  1. bagus air detox ni..tp kerana murni M murni just telan pil jer utk detox darah & usus..hehehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi nurul minum air detox ni..

    ReplyDelete
  3. sy xpenah minum air detok tp sminggu skali sy pastikan ambil suplement detok untuk kasi usus bersih so kulit pun bersih..bebas jerwat!! =)

    ReplyDelete
  4. minum waktu pagi selepas sarapan.. sehari sekali memadai.

    ReplyDelete
  5. klu atie lebih prefer yg campur lemon tu Cik Nor.. biasa juga minum..:)

    ReplyDelete
  6. jrg mnm air detoks ni. .
    rasanya ambil waktu pagi, kan ?

    ReplyDelete
  7. nk sikit cik nor... ops lupa pose ;-)

    ReplyDelete