KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, August 23, 2015

We Are Friend & Family


Assalamualaikum...

Hari macam blur nak menulis blog tapi ada hati nak menulis jugak.Haha.Boleh tak macam tu?Korang layan lah yer..:)

Gambar kat atas tu kawan-kawan cik nor kat rumah sewa. Dah macam family. Suka duka bersama.Kalau nak kira, cik nor paling lama kat rumah sewa tu. Dah memang cik nor dah kerja tetap kat company ni. Kalau pindah pun sebab tukar kerja or kawennn:) 

Dua orang dalam gambar tu dah meninggalkan rumah sewa. Seorang dah tukar balik Terengganu. Dia kerja kat Kelantan jap sebab kenaikan pangkat. Then ada kosong kat Terengganu..dia pindah balik sana coz husband & anak-anak dia kat Terengganu. Manakala seorang lagi merangkap roomate cik nor pulak dapat kursus polis. Alhamdulillah..rezeki dia kan. Bulan 4 tahun depan baru dapat  jumpa dia balik.InsyaAllah..

Tinggalla kami berempat. Dah tambah sorang lagi tapi gambar dia tak de kat atas tu. Yang pasti dia pon still keep in touch dalam group rumah sewa..:)

Korang ada housemate tak? Yang bujang2 la..hihi

11 comments:

  1. "hostelmate" adalah cik nor.. hihihihiih... betul tu cik nor, apa2 pun kwn2 kita dah mcm family.. :D

    ReplyDelete
  2. ada...alhamdulillah semua bahagia hahaha

    ReplyDelete
  3. bagusla bila kawan2 dah rasa macam family.mesti akrabkan..:)

    ReplyDelete
  4. lps belajar terus kawen,tak merasalah ada housemate rumah sewa.hihi

    ReplyDelete
  5. Hi awak.. salam.. sy baru buat giveaway khas untuk raya aidil adha.. jom la join kalau berminat.. tq =)
    http://minjee08.blogspot.com/2015/08/nak-menang-baju-raya-aidil-adha-cepat.html

    ReplyDelete
  6. Ada....pak Jilap ngan anak anak Jilap hihi.....
    Dulu adalah cik Nor...tp tak dapat nak tempek diaorang dalam blog mcm Cik Nor ni

    ReplyDelete
  7. Singgah pagi..kawan biar bnyk..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sekali aje aida pernah sewa umah.
    sebuah rumah 5 org.
    ada 3 bilik.
    masa tu kena transfer ke jb, 2010.
    anak2 dgn mr.asben di melaka.
    aida berulang tiap minggu jb melaka.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...