Breaking News

Pemenangnya Ialah.....

Assalamualaikum...

Tengok orang updates blog bestnya..cik nor ada penyakit M susahlah sikit nak updates ikut masa.Sebelum nie cik nor ada janji nak updates blog 1 entry sehari. Tapi hampa janji tu tak dapat dilaksanakan.Sori yer kawan-kawan.

Korang tak entry yang INI? Alah entry yang cik nor suruh teka apa isi kandungan paper bag tersebut tu?Ada 6 orang yang menjawabnya. Tapi sorang jer yang jawab tepat. Yang lain jauh terpesong dari jawapan sebenar.haha

Nak tahu siapa pemenangnya?

T
a
r
a
a


http://duniakita94.blogspot.com
Tahniah kepad Ikhwan dari http://duniakita94.blogspot.com a.k.a Ikhwan Yusuff. Sori yer semua lambat umunkan siapa pemenangnya..:) Kepada ikhwan jangan lupa contact cik nor untuk menuntut hadiah anda. Whatsapp : 0199791081 or email : normi80my@yahoo.com.

Kepada yang tidak berjaya lain kali cik nor buat lagi. Harap sudi join yer..:)

12 comments: