Breaking News

Berapa Jumlah Pageview Korang??

Assalamualaikum..

Mak aii..tajuk macam kasar jer. Sebenarnya saja jer nak bikin gempak jer sikit. Biar korang singgah blog cik nor ni..haha. Ada ke orang nak singgah.??Cik nor, ko jawablah sendiri..:)

Pageview tu print screen minggu lepas lagi.Tapi minggu baru buat entry.Korang mampu..memang tak lah kan. Sebab korang semua rajin.Hari2 ada jer entry baru. Cik nor jenuh dulu berfikir baru keluarlah sikit idea apa yang nak ditulis hari ni. Kalau tak..hampala korang singgah blog cik nor baca entry yang dah basi..:)

Nampak benorkan blog cik nor tak ramai pengunjung. Baru ratus ribu.Orang lain dah juta2. Billion pon dah ada. Cik nor bilah gamaknya nak sampai tahap tu.Verangan boleh lah kot. Nak jadi kenyataan lambat sikit la. Kenapa?Updates blog pon malas...haha

Koran punya pageview berapa sekarang? Mehlah share ngan cik nor..:)

p/s: tengah fikir nak bagi hadiah apa kat ikhwan..kalau wanita senang bg jer shawl..:)

29 comments:

  1. Best la ratus2 PV.Mimi Bru nak msuk 24K :-) ..Bru nk aktif berblog ktakan..ehekkk

    ReplyDelete
  2. Wah.. 374K...bestnya... AA bru 25K... Sbb dah lama tinggal blog..skrg bru aktif balik..

    ReplyDelete
  3. saya pon menyiput lagi pageview ni cik nor.... 374K tu dah legend cik nor...

    p/s: hhihihh... bagi je pape cik nor.... aikkkk.. :DDD

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Normi Nieza & rakan bloggers,

    PV saya 29,440 huhuhu maklumlah blog picisan.. :-(
    Baru start merajinkan diri berkenal-kenalan dengan rakan bloggers lain..

    ReplyDelete
  5. sedang berusaha supaya berterusan update entri :) PV sekarang dalam 500K

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  6. Hahaha... semua kat sini dah otai2... Hani jer yang paling sikit... baru 3000... baru buat blog... mohon tunjuk ajar ye otai2 sekalian... jemputlah singgah blog kite... hani suka cerita pasal travel dan hiking...

    www.travelwithhani.com

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...cik nor,

    ok lah cik nor tu.. mselim3 pun biasa2 aje.. xperlah just angka aje kan. Yang penting persabahatan ...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. xbyk lagi,, kene rajin updated & BW lagi ni ^_^

    *jemput singgah blog ya zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Sha punya baru 100k++. Cik Nor lagi terer =)

    ReplyDelete
  10. zaza sikit jer.. 85k ++ jer..

    ReplyDelete
  11. ala Cik Nor..akak lagi la seciput..lain la cam Cik Nor..blog x updated pon x pe..rajin bw..kawan2 pon ramai..lain la cam akak..hukhuk..

    ReplyDelete
  12. Pageview sehari 12k
    pageview blog 3.4 juta
    kalau berminat nak iklan sila email saya..
    hahahaha...sempat lagi tu...

    Tak kisah pun berapa..yang penting kita minat dengan apa yang kita buat..
    jangan buat sebab nak berlawan2 dan bersaing2 dengan orang itu ini..buat macam tu nanti kita sendire letih dan tertekan..rilek je dan enjoy!!

    hehheh

    ReplyDelete
  13. cik Nor punya pageview lagi banyak dari kita hehe ^^

    ReplyDelete
  14. wow banyak tu Cik Nor oooi.. compare tu CT nye PV hehehe..

    ReplyDelete
  15. saya punya PV 400k,tak aktif sgt pun berblog.huhu

    ReplyDelete
  16. sy pun tak banyakkk, hahaa~ tp suke letak wordless or yg santai2 je ble x sempat nk write somethung, huhu

    ReplyDelete
  17. pageviews aida ratus ribu gak.
    tulis blog atas dasar hobi aje.
    and simpan memori pasal famili....

    ReplyDelete
  18. blog sy ciput je cik nor... blog suam2 kuku cam tu laa hahahaha

    ReplyDelete
  19. 10.7 juta dah. Semuanya atas bantuan sahabat blogger dan pembaca..:)

    ReplyDelete
  20. Entahlah Cik Nor ....lebih sikit dpd cik Nor kot maklumlah mak pun kategori pemaleh gak menulis entri ni hihi

    ReplyDelete
  21. Kita pn xla bnyk mna.. Mklumlah, entry merapu yng bnyk. Orng mlas nk singgah. Hee

    ReplyDelete