Breaking News

Hamper Raya


Assalamualaikum..

Memang hari-hari lah cik nor lambat nak updates blog. Kerja banyak..maka dahulukan kerja yang penting dulu yer.:) Jangan la marah kalau singgah blog cik nor tak de entry baru lagi hari ni. Cik nor sekarang ni bersiaran waktu petang.Pagi kalau free time tu bw..:)

Berbalik kepada gambar kat atas. Hamper tu company yang dapat. Masuk2 pejabat selepasa raya nampak dia terpacak atas meja depan. Mak oii..terkujut ahkakk...Macm tak best lah pulak tengok dia terpacak kat depan tu.Maka cik nor bawak masuk dalam bilik bos. Then wasup bos tanya saper hantar hamper nie. Dia pun perli cik nor..kalau nak makan buka jer la.haha. Masa tu cik nor dah puasa maka lambat2la cik nor buka. Orang lain tak de kuasa nak buka hamper tu. haha

Sebelum orang lain rembat awal2 lagi cik nor dah rembat nescafe, teh  & coklat vochelle tu.haha. Tamak kan cik nor. Cik nor tak ambik sorang la, cik nor bagi dengan satu2nya engineer pompuan kat pejabat cik nor ni. Nak harap kan dia ambik sendiri memang tak la.Dia pemalu sikit orangnya.Cik nor nie memang jer jenis muka tak malu..main ambik jer.haha.Kata dalam pejabat jer.Kat luar cik nor tak buat macm tu..hihi

Oklah..itu sahaja untuk kali ini.See u next entry.babai

20 comments:

  1. wowww...best Nye hamper...hihihi..rezeki..rezeki =)

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt hamper. kat ofis ni pun ada dpt hamper, pakat2 bukak n rebut. haha

    ReplyDelete
  3. wah bestnye.. kita dapat hamper time raya cina jeklah

    ReplyDelete
  4. Pergh! tinggi menggunung hamper tu kak! :D

    ReplyDelete
  5. haha.. dah ada peluang.. apa lg kan cik nor.. hehe

    ReplyDelete
  6. Wah! Syoknya dapat hamper raya! Untungla.. Hiks! ^_^
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  7. wah.. bestlah dapat hamper. tahniah. :-)

    jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  8. wah bestnya dapat hamper..rezeki tu..

    ReplyDelete
  9. tinggi hamper tu..BW disini

    Http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. lagipon mmg utk geng ofis kan.apa salahnya.

    ppsstt: cik nor nak tergelak eh. ikan buntal dikatanya ye. nk siag ikann buntal pon x pandai.hahaha.

    ReplyDelete
  11. wow! menarik betul isi kandungan hamper.
    aida pun berkenan dgn nescafe tu :)

    ReplyDelete