Breaking News

Jualan Penghabisan Stok

 Assalamualaikum...

Hari nie cik nor nak buat promosi penghabisan stok. Cik nor nak jual murah-murah jer..hehe.Gambar kat atas tu tudung butterfly manik tepi.Harga promosi :RM16.00 sehelai tak termasuk pos .
Ok yang ni pula butterfly manik tengah macam skaf dan butterfly 2 tone(sebelah bercorak , sebelah kosong).Harga promosi RM18.00 sehelai tak termasuk pos.Material kain tudung atas dan bawah adalah sama iaitu shiffon.

Berminat jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (call/sms/whatsapp/wechat).Cepat2 sebelum kehabisan.

10 comments:

  1. shad teringin nak pakai, tapi tak pandai belit2.. :D

    ReplyDelete
  2. cik nor buat sale..cepat grab.. rugi la kalau tak grab! =D

    ReplyDelete
  3. Murah tu, CN follow cik nor yer dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

    ReplyDelete
  4. Gi serbu NN sekarang jugak..cukup murah dah tu

    ReplyDelete
  5. Hihi....strategi perniagaan! Bagus Cik Nor!

    ReplyDelete