Breaking News

Instant Shawl ala Neelofa With Soft Awning


Assalamualaikum...

Hari ni cik nor nak promote tudung terkini yang cik nor jual. Instant shawl ala neelofa come with soft awning. Jadi kepada pemakai tudung tak perlulah untuk menggunakan inner magic kerana soft awning ni membuat muka korang jadi bujur dan tidak melekat kat muka. Jadi yang mana bermuka bulat tak perlu risau..soft awning berbentuk muncung.

Contoh seperti yang model yang tak berapa nak comel tu pakai. Tudung ini sesuai untuk digayakan untuk sebarang majlis. Untuk yang bekerja luar..tudung ini amat sesuai kerana dia tidak panas dan menyerap peluh.

Harga : RM25.00 tidak termasuk pos
Material Kain: Kain jenis tshirt(tidak panas, menyerap peluh & Warna xpudar bila dicuci)
Hubungi : 0199791081 (call/sms/whatsapp & wechat)

19 comments:

  1. wahhh menarik ni cik nor, warna apa yang ada ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik...hehe..cik nor beli utk trial jer dulu farah..ada warna hitam & purple yang dalam gambar tu jer..:)

      Delete
  2. wah.. semoga berjaya dengan business nie cik nor..

    ReplyDelete
  3. Wah Memang cantik instant neelofa ni.. jenis kain ape ye ciknor

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...kain tshirt..berat & terletak..tp xpanas..:)

      Delete
  4. cantik juga..tp kalau kain jenis tshirt senang kedut x bila basuh cik nor hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mmg snang kdut..tapi kedut dia xnampak sgat..xiron pon xper..cik nor just iron kat bahagian muka skit jer..blakang2 iron skit2 jer..haha

      Delete
  5. cantiknya colour tu cik nor.. moga terus maju ya

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. haha..model xberbayar..muka pon tak comel la..:)

      Delete
  7. Sekarang ni laku betul model come tu....asal ada model tudung baru jer medti model tu....hihi ..suka suka....

    ReplyDelete
  8. model of the day.. hehe.. semoga terus sukses kak nor.. :D

    ReplyDelete