Breaking News

Kenangan Sempena Final Piala FA 2015








Assalamualaikum...

Dah berkurun gamaknya cik nor tak updates blog.Macam biasalah alasan cik nor.Tak payah nak taip lah nanti korang meluat pulak kan.haha

Oleh kerana masa yang ada tak banyak maka cik nor belanja korang dengan gambar-gambar family kakak cik nor ke Stadium Bukit Jalil sempena Final FA 2015 minggu lepas. Korang tak payah tanya mana muka cik nor. Cik nor kan anak yang baik..dok kat umah jer jaga mak ngan ayah...ahaks..(sila gelak guling2 yer) padahal cik nor sayang nak tinggalkan katil...haha. Cik nor pinjamkan kereta cik nor je ke sana..hihi.

Apa-apa pun tahniah buat The Red Warriors (TRW) kerana ke final. Kalah menang belakang kira janji semangat kesukanan tu penting. Tak de rezeki Kelantan tahun ni..Tahniah Lions..:) Takziah buat keluarga mangsa kemalangan yang meninggal dunia semasa dalam perjalanan pulang dari menonton Final Piala FA...al-fatihah

8 comments:

  1. Assalammualaikum... cik nor,

    wahh.. meriah dengan warna merah.. warna 'the red warrior'....

    mselim3

    ReplyDelete
  2. singgah petang...
    nieyl tgk kat tv je kak...

    ReplyDelete
  3. la ingatkan cik nor pergi sekali. hehe.

    ReplyDelete
  4. Haha... Ingtkan cik nor g stdium... Smangat la gitu kan.. Takpe bg semangat kat rumah pun boleh hihi

    ReplyDelete
  5. a'ah... ingatkan cik nor ke stadium :) ha ha
    aida pernah skali aje gi stadium tgk bola.
    masa muda remaja :)

    ReplyDelete
  6. woaaah.. ingtkan Cik Nor join skali..
    nak kasi tabik spring 4/5 kali hehehe..

    ReplyDelete
  7. Diaorang datang KL ke Cik Nor?..... Semangat penyokong tu yg penting kan Cik Nor. Kalah belakang kira

    ReplyDelete