Breaking News

Thank You Suria Amanda


Assalamualaikum...

Haishh,,..sussoh bebenor cik nor nak updates blog sekarang kan..huhu.Komitmen kerja lebih penting. Blog terpaksa di anak tirikan dululah.Harap korang semua faham yer..huhu

Sebenarnya cenderahati dari akak Suria Amanda a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ dah lama cik nor terima. Tapi nak buat macam mana masa dan penyakit M menguasai diri.Maka hari ini barulah terbit entry pasal hadiah untuk pengomen tegar.Bulan berapa jangan tanya.Yang pasti hadiah tu untuk 2 bulan..:)

Kenapa cik nor selalu menjadi pengomen tegar blog akak SA? Sebabnya blog dia best coz banyak citer pasal makanan.haha.Cik nor kan suka makan.Tak dapat makan tengok gambar pun jadilah.Dan satu lagi..cik nor suka tengok keletah anak buah akak SA yang kembar tu.Comel...:)

Kepada yang masih tidak mengenali akak SA ni jangan lupa klik link yang cik nor bagi kat atas tu. Rugi tau xterjah blog akak SA ni.Macam2 cerita best ada..:)

19 comments:

  1. wah besnya ciknor... tahniah! sama la kita... eija pun pnyakit M menggunung sb tu sat timbul sat tenggelam... lagipun skang keje kat opis tak menang tangan,... balik je mmg nak rehat T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..thu xper..penyakit M xde ubatnya...balik umah time to rest dah..haha

      Delete
  2. nanti kasi kat saya pulak haha

    ReplyDelete
  3. Salam, pemenang segmen "Kucing Saya Hebat!" sudah diumumkan :)
    http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/05/keputusan-pemenang-segmen-kucing-saya.html

    ReplyDelete
  4. Allhamdulillah... tahniah cik nor... tumpang gembira...

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik nor..murah rezeki...tulisan2 SA sllu juga baca.. best :)

    ReplyDelete
  6. Wah... best la dpt hadiah! :D nak pi skodeng SA jap.. heheh

    ReplyDelete
  7. lama tak jenguk Kak Suria.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Suria Amamda ni okje kenal jugak....tp tak.pernah le dpt mcm cik nor maklum ler.....mak kan tenggelam timbul hihi....

    ReplyDelete
  9. Suria Amamda ni okje kenal jugak....tp tak.pernah le dpt mcm cik nor maklum ler.....mak kan tenggelam timbul hihi....

    ReplyDelete