Monday, January 27, 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com


Salam sejahtera..

Sempena dengan tahun baru 2014 ini, dengan rasminya hari ini saya ingin melancarkan giveaway yang pertama iaitu Handphone Giveaway by Syuhada1981.com  yang akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 1hb Januari - 31hb Januari 2014.

Senarai Hadiah


Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang




Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang


Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. Saya dahulukan ucapan terima kasih kepada yang sudi join.

Salam sayang.

p/s: Klik banner kalau nak join..:)

54 comments:

  1. good luck cik Nor... menarik hadiah nya ni..:)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen cik Nor..goodluck :)

    ReplyDelete
  3. salam cik nor...
    semoga berjaya ye.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam cik yaya

      terima kasih..:)

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih kak..gud luck jugak kak..:)

      Delete
  5. Good luck and all the best yaa...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. salam Normi,
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam syuhada
      sama2...terima kasih kembali..:)

      Delete
  7. all d bez cik nor
    daebak hadiah dia
    yg mouse tu kan, rasanya yg main tarik2 tu lebih tahan lg
    kurang ske dgn mouse berwayar..leceh nak lipat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..:)
      owh...thanks bagi pendapat...nak kna bli mcm tu jgklah..:)

      Delete
  8. Singgah melawat dr GA Yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya :) best hadiahnya tu ...

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-2014-by-shad.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..terima kasih..InsyaAllah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...