Breaking News

Limau Sempena Tahun Baru Cina...:)



Assalamualikum....

Saat aku nak merapu dan meroyan kat blog telah tiba.Harap korang bersabrlah dengan kerenah aku lagi.Moga rakan2 blogger tetap setia membaca blog aku nie hingga ke akhirnya walaupon ayatnya mcm karangan budak darjah 6..haha.

Hari nie malas nak merapu panjang2 coz tak der idea nie.Jumpa gambar limau besar kat dlm blog trus jer post kat entry nie .Rasa2 mcm dah basi kan cerita nie.Tp korang layan lah jgk..haha..Limau ni aku dapat hasil paw dari pejabat aku.Chinese yang buat pemasangan econd stu site tempat kami jd perunding.Sebenarnya enginner aku yg mtk.So, dapat lah 3 kotak.Saiz mmg besarla...Syok mkn tak masam..hehe.1 kotak buka n mkn ramai kat opis.1 kotak bos aku srh bawak balik.Kembang-kempis hidung aku leh bawak balik limau besau..haha.Then ader 1 kotak lagi engineer pompuan aku bawak balik...:)

Yang lain opis kami dapat dari pemilik pejabat yng kami sewa nie. dan  dari pemaju hartanah.Adalah dkt 10 kotak jgk kami dapat.hihik...aku lah yg muka tak malunya tukang mtk limau tu.Klu malu bertanya sesat jalan.klu malu mtk tak dapat makn limau lah tahun baru cina nie.Btl tak mcm tu?haha

Oklah..aku stop cni dlu.Lain kali tlis panjang2 lagi.Mggu nie balik kg.Hari ahad kita jumpa lagi ye...:)

14 comments:

  1. Salam.

    Tahun ni cik nor, seulas pun saya tak merasa,huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.ye ke?tak der rezeki nak mkn limau cina lah tu thn nie..huhu

      Delete
  2. kat rumah ada lagi dua kotak, makan sambil-sambil online geteuw, ehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu sblm thn baru cina la kak mia...skarang dah habis..:)

      Delete
  4. walaupun dah lama habis limau ni OKje dtg nak komen... tapi tak pe hehe... dulu masa okje keje selalu jugak dapat limau ni...berkotak2 dapat...puas le makan limau

    ReplyDelete
  5. tak per..entry nie tak basi pon..haha..best kan dapat limau..jimat duit jap..:)

    ReplyDelete