KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, February 25, 2013

1st GA BY NANA - Spotaneous Picture

         Pagi tadi masa aku mula buka blog aku nampak lah blog langkahlinda join GA nie.Very2 simple jer jer aku tgk.So aku nak cubalah nasib aku jgk.mana tnu ko nasib menyebelahi aku kali nie.Saper2 yang nak join leh la tekan GA nana.So aku nak ltk gambar yang nie lah..nampak cam spotan..tp tak thulah korang nampak spotan ke tak....:)





Konon2 mcm model lah...Model tak Tak cukup inci tajuk dia.haha..Aku ajak adik aku n anak buah aku possing ala2 model."Jom Possing Macam Model".tgk aku dah mcm Nasha Aziz celop rupanya..haha.Tp tak salah kan kalau aku berangan.Tp aku mmg minat Nasha Aziz..hehe.Aku pon tak sangka leh possing mcm tu skali...hehe

Moh la kita join ramai2....:)

14 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...