KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 17, 2012

BLOGLIST JANUARI 2013 AYUINSYIRAH "




syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
-Dah lama jadi followers kak ayu..:)
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
-Pages kak Ayu pon sy dah like..:)
3. macam biasa... letakkan banner yang ayu buat diatas tu hehehe tak cantik mana pun tapi ayu suka sangat bunga ros...kali ni warna kegemaran ayu,...purple..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
-Kak Ayu saya suka ros merah yg bloglist sblm nie.hehe...Jap lagi sy link..:)
4. buat tajuk " jom join BLOGLIST JANUARI 2013 AYUINSYIRAH " 
-Dah siap...
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...
-Ok
hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sampai 31/12/2012 ...hehehe....jam 9 malam

Kepada kawan2 blog yg nak join jgn lupa click kat banner tu..:)

4 comments:

  1. salam ...tq ye sudi join segmen ayu..ayu dah follow awk..nanti selalu la ye ziarah blog ayu..

    ReplyDelete
  2. Nor...minah segment ni...he...he...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...