Breaking News

Sinopsis Drama Suri Hati

 

Sinopsis Suri Hati

Sarah, Suraya & Atikah semuanya menjalinkan hubungan manakala Laila lebih suka berdikari dengan caranya sendiri. Sarah, Suraya dan Atikah sentiasa menghadapi masalah dalam hubungan mereka dan mereka akan sentiasa berjumpa Laila untuk mendapatkan nasihat. Mereka menghormati dan mempercayai Laila sebagai penasihat hubungan mereka walaupun Laila berpegang pada prinsipnya untuk terus berdikari. 

Laila, yang dibesarkan dalam keluarga yang berpecah belah tidak percaya bahawa dia boleh mencapai kebahagiaan dengan menjalinkan hubungan dengan seorang lelaki. Oleh itu, dia iri hati melihat rakan-rakannya menjalin hubungan, dan nasihat yang diberikan hanyalah untuk melihat mereka jatuh dalam hubungan. 

Adakah Sarah, Suraya & Atikah dapat mengetahui niat sebenar Laila sehingga ke akhirnya? Bagaimanakah kesudahan hubungan mereka yang berpanjangan jika mereka tahu tentang niat jahat Laila?

Dilakonkan oleh : Nadia Brian sebagai Laila, Adriana Adnan sebagai Suraya, Puteri Sarah Liyana sebagai Sarah, Melanie Tan sebagai Atikah, Fahrin Ahmad sebagai Marzuki, Ikhwan Khairudin sebagai Hakim, Carissa Azhar sebagai Marissa, Malek Mccrone sebagai Azlan, Aryana Amani sebagai Zahra, Faiz Shafie sebagai Adam , Ameerul Asyraf sebagai Khader, Shakilla Khoriri sebagai Irma, Nadia Kesuma sebagai Puan Hasnah , Faizul Syaharin sebagai Mr Burn, Shajiry Damery sebagai Kamal , Aisar, Khaled sebagai Reza , Sandra sebagai Nira, Qistina sebagai Intan, Nazlinda Yusof sebagai Marlia, Nu'man sebagai Encik Zaki, Badrul Muhayat sebagai Tuan Aiman

2 comments:

  1. macam lain jalan cerita dia..tak cliche macam yg besa dalam drama melayu..heroin kawin ngan hero, anak orang kaya...

    ReplyDelete