Breaking News

I Can See Your Voice Malaysia ( Musim Ke 5) - Minggu Ke 2


Assalamualaikum..

Malam minggu biasalah Cik Nor layan I Can See Your Voice Malaysia musim ke 5. Malam ni artis jemputannya ialah Nabila Razali dan di bantu oleh MK K-Clique untuk memilih siapa penyamar dan siapa penyanyi sebenar.

Seperti biasa panel penyiasat tetap sudah semestinya Rosyam Nor, Janna Nick dan Andee Bernadee. tak suka pakaian Janna Nick untuk minggu ni. Terlampau seksi. Taulah betis tu putih melepak tapi tutup la sikit pakai legging ke. Malu lah sikit kat artis yang dah senior seperti Rosyam Nor tu.

Manakala panel penyiasat jemputa pula ialah Eira Syazira, Yonie Boy dan Amir Masdi. Teruk Nabila kena kutuk untuk minggu ni sebab tak kenal penyanyi otai dan telah menyingkirnya. Siapa tak kenal dengan Ringgo dari Kumpulan Arrow. Perghh..walaupun tersingkir suaranya masih power.  Malu jugak Nabila bila Ringgo kata dia pernah berduet dengan Nabila sebelum ni. BBNU ni mana nak ingat artis senior yang tersohor dulu. Diorang kenal sama-sama BBNU jer.

Nasib baik pilihan Nabila minggu ni betul. Dia memilih penyanyi sebenar bukannya penyamar. Kalau pilih penyamar hangus RM3K.hehe. Kita tunggu minggu depan pulak.

2 comments: