Breaking News

Tahniah JDT


Assalamualaikum..

Siapa yang minat bola mesti tahu detik bersejarah dalam dunia bola sepak Malaysia malam ni, dimana JDT akan menentang Kedah dalam merebut Piala Malaysia. Jangan tanya Cik Nor sokong mana yer.haha. Cik Nor tak minat sangat bola sepak ni tapi ambik tahu jugak la sikit-sikit. Bak kata orang Cik Nor bukan katak dibawah tempurung la, tahu juga tentang perkembangan bola sepak Malaysia. Hah..giteww

Apa-apa pun tahniah buat pasukan JDT kerana menewaskan pasukan Kedah malam ni. Mungkin bukan rezeki pasukan Kedah tahun ni, jangan putus asa. Tahun depan boleh cuba lagi. Selamat bercuti kepada warga Johor. Sebelum ni sokong jugak pasukan bola sepak Kelantan tapi Frust ngn Piala Sumbangsih.

Cik Nor kalau datang mood rajin, ada juga updates entry berkaitan Malaysia vs Thailand | Bola Sepak Lelaki Akhir Sukan Sea 2017 dan Tahniah The Red Worriors..... Eh melalut la pulak Cik Nor ni. Sekali lagi tahniah pasukan JDT.

3 comments:

  1. Alhamdulillah piala malaysia tahun ni milik JDT :)

    ReplyDelete
  2. yeay JDT.kita org johor tp tak amik tahu sgt pasal bola.haha.tp bila menang tumpang bangga je la.haha!

    ReplyDelete