Breaking News

Dapat Hadiah Menang GA


Assalamualaikum..

Mesti korang takut-takut nak baca entry terkini Cik Nor kan? Maba tahu kot-kot Cik Nor buat entry review lagi. Hihi. Jangan risau Cik Nor dah kurangkan buat entry review. Cik Nor nak tumpu kat entry personal pulak. Entry personal ramai pembaca. Hehe

Entry ni Cik Nor nak cerita yang Cik Nor menang Giveaway yang dianjurkan oleh Siti Humairah dan kawannya Salbiah M. Cik Nor tengok syarat-syarat dia mudah sangat tu terus join. Join tu bukan niat menang hadiah tapi untuk support kawan-kawan buat giveaway. Kasi meriah sikit.hehe. Kalah menang adat pertandingan. Tak gitu korang?

Lagi pun syarat dia cuma follow blog penganjur jer. Blog Siti memang dah lama Cik Nor follow. Cuma follow blog Salbiah jer lah. Alah..itu pun kacang cap tangan jer la.hihi. Rugi tau saper tak join giveaway ni, hadiah dia best. Ada hadia dari Korea dan juga Hong Kong kalau tak silap. Sebenarnya Cik Nor idamkan menang fridge magnet tapi rezeki menang keychain dari Pulau Jeju. Alhamdulilah.

Kalau tak silap Siti umum keputusan pada hari minggu kat Kelantan. Cik Nor jangan buka blog kalau time cuti. Masa tengah tunggu apa ntah tangan ni gatal buka blog dan tengok orang komen entry Cik Nor. Terbaca Siti komen dan letakkan senarai pemenang Giveaway dia. Kalau penganjur komen ada harapan menang. Eh.. perasan pulak Cik Nor. Cepat-cepat check..alhamdulillah nama Cik Nor ada dalam senarai pemenang.

Bagi yang masih tak mengenali Siti dan Salbiah ni, mereka berdua ni travel blogger. Bagi yang suka travel jangan lupa follow diaorang berdua ni. Mana tahu kot korang dapat tips berguna sebelum pergi travel. Diorang ni pun calang-calang yer. Banyak tempat dah diaorang travel. Tak percaya? Pergi terjah blog diaorang sekarang. Hihi

Apa-apa pun terima kasih buat Siti dan Salbiah bagi hadiah ni. Kalau buat giveaway lagi, Cik Nor join lagi😁😁😁

28 comments:

  1. Ika datang singgah sini. Tahniah awak :) Hee. Kita pun ada menang sesuatu dari GV haritu.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/hadiah-ga-jeju-by-salbiah-siti.html

    ReplyDelete
  2. wewittt..tahniah..dpt hadiah dari P.Jeju..rezeki tu..jauh hadiah tu dtg..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Nor..comeynya keychain tu

    ReplyDelete
  4. Tahniah..alahai comel nya pegang flower lagi

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor!comeyyy hadiahnyaaa!

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya.. Tahniah ciknor

    ReplyDelete
  7. Cute je hadiahnya tu. Comel pula la hehe btw tahniah ciknor

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah hadiah dah sampai hehee.. berkat tu CikNor url unik ehehe.. terima kasih sudi join. nanti joinla lagi hehe..

    ReplyDelete
  9. ala.... kiut miutnya.... tahniah cik nor

    ReplyDelete
  10. thaniah cik nor..
    rezeki support blogger

    ReplyDelete
  11. Alahai cute ler hadiah cik nor dapat tu...

    ReplyDelete
  12. tahniahhhh mn nk gantung keychain tu? ;-)

    ReplyDelete
  13. Bergantung gantunglah kat kunci kereta lepas ni nampaknya. Kucing tengok pun geram hihi

    ReplyDelete
  14. untung la....
    aida x menang :( hu hu hu

    ReplyDelete