Breaking News

Blog Cik Nor Berbaju Baru


Assalamualaikum..

Rasanya macam dah lama tak buat entry baru. Mood menukis dah ke laut mati gamaknya. Bukan kena penyakit M tapi diri dilanda tidak sihat. Terkena jangkitan demam selsema. Malam ni gagahkan diri jugak untuk mencoret sesuai yang baru kat blog kesayangan hamba ini.

Mesti ada yang belum perasan blog Cik Nor dah berbaju baru. Hehe. Kalau yang dah lama tak datang mesti tanya, eh blog Cik Nor berbaju baru yer. Idea nak tukar template baru ni tercetus bila pendapatan dari iklan adsense agak kurang memberangsangkan. Orang nak datang blog Cik Nor pun malas, tengok blog macam serabai jer.

Bukan orang luar jer tengok tak berselera, tuan blog pun sama. Situ iklan, sini berita. Orang nak baca entry pun tak khusuk. Tak giteww korang. Mesti korang tertanya-tanya siapa yang makeover blog Cik Nor ni kan?  Kawan Cik Nor jugak. Cik Nor kenal dia dah lama sebelum blog ni berjaya macam sekarang. Kenal kat twitter, lama-lama jadi rapat la pulak sebab saling bertukar idea tentang blog. Dulu dia ada blog jugak, tapi dah jual rasanya. Hehe. Blog baru tak tanya la pula ada ke taķ?

Template tu dia yang pilihkan. Cik Nor serah kat dia semuanya.hehe. Simple tapi menarik kan? Kalau korang nak dapatkan khidmat dia untuk makeover blog korang jangan risau nanti Cik Nor bagi no.contact dia. Jangan risau, design mengikut kehendak korang. Sampai korang puasahati dia design. Hehe. Harga mesti mampu bayar, semestinya boleh di runding.

Kepada yang berminat nak makeover blog boleh hubungi :
Email : tmwwtw@gmail.com
Whatsapp: 0177767735

22 comments:

  1. Haritu dah perasan..simple baju baru ni cik nor..walaupun simple tetap cun..hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi cik Nor...mentang mentanglah dah tahun baru, baju blog pun nak tukar baru kan...Haruslah kan Cik Nor, cik nor kan blogger femes sekarang ni. Mesti mesra SEO ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..baju lama tu nampak serabai sgt la kak. Dah ada org sudi tlg tukarkan kita on jer..hihi. mesra seo ke?xthu la tu kak..hihi

      Delete
  3. aura lebih sket bila pakai baju baru ni!hehe

    ReplyDelete
  4. Get Well Soon Kak..Sy pun dh seminggu selesema & batuk..Mujur x demam..Huhu

    ReplyDelete
  5. Simple adalah terbaik, selain mesra SEO dan loading yang ok amat penting... nice template sis...

    ReplyDelete
  6. ada bau kedai laa hahaha yg pntg teruskan berblogging ya

    ReplyDelete
  7. blog skrg kena sesuaikan dgn templete smartphone kan. yag design lebih clean dan ringan. cantik blog cik nor ni ;)

    ReplyDelete
  8. template dah cantik sangat..

    kemas dan simple.

    domnain pun boleh tukar...

    ciknor.com [ cadangan je]

    ReplyDelete
  9. sama la kita...
    timbul tenggelam timbul tenggelam..hihihi...

    ReplyDelete
  10. Simple je.. ai suka template simple-simple ni.. mesra pembaca..

    ReplyDelete
  11. suke tgk blog cik nor sbb kemas je...

    ReplyDelete
  12. mmg cantik dan kemas cik nor... lg semangat la pas ni berblog...

    ReplyDelete
  13. template yang simple, kemas dan ringan.. suka masuk ke blog cik nor.. :)

    ReplyDelete
  14. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know that you can get them ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete
  15. Want to join more affiliate programs?
    Visit my affiliate directory to find the ultimate list of affiliate networks.

    ReplyDelete