KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, April 28, 2017

Korang Jangan Macam-macam


Assalamualaikum..

Alahai..semalam ingat nak updates blog tapi banyak kerja pulak kat pejabat. Keluar pejabat pukul 7 malam. Magrib pun sembahyang kat mesti tepi jalan. Sampai rumah dah pukul 8 lebih. Belek-belek facebook dan blog, mata dah layu. Bila mata dah layu idea pun hilang la.haha. Alasan sangatkan Cik Nor ni.

Baca tajuk macam Cik Nor nak marah orang kan. Tapi bukan nak marah cuma nak luahkan apa yang terpendam dihati. Cewah..macam bercinta pulak. Hah.. gituww. Dunia blogger penuh cabaran tapi semuanya dapat di atasi andainya kita semua open minded yang terlalu menjadi katak dibawah tempurung.huhu.

Cik Nor bukan nak mengata sesiapa tapi ada certain blogger especially kaum adam banyak pantang larang kalau ingin menulis komen di blog mereka. Itu tak boleh, ini tak boleh. Ok fine..Cik Nor tak akan jejak lagi blog tu sampai bila-bila yo. Ingatlah yer..kalau korang nak suruh Cik Nor komen sila jangan ada pantang larang. 

Cik Nor tak kisah dilabel blogger sombong. Korang jer la rugi pageview. Hehe. So, mana blogger yang nak suruh singgah blog korang jangan ada pantang larang. Yang ada pantang larang, ingat yer Cik Nor blacklist terus..haha

Korang  pernah kena macam Cik Nor tak?

PERHATIAN: mana blogger yang follow blog Cik Nor tapi Cik Nor tak follow balik blog korang, sila tinggal link blog dikotak komen. Terima kasih.

5 comments:

  1. Takpe post cegini... Setahun dua bile belek2 blog sendiri dan baca.. kompom gelak sendiri kan?

    ReplyDelete
  2. pantang larang? da mcm adat laa pulak... blogging je punnn

    ReplyDelete
  3. eh ada gak pantang larang nak komen blog hahahhaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...