KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 7, 2017

PHD Dimana-mana

Gambar dari pakcik google

Assalamualaikum..

2 3 hari ni memang susah sangat nak menulis kat blog. Asyik buka then tutup. Buka balik, belek-belek kejap tutup balik. Rasa macam nak menulis, buka new post. Tulis tajuk lepas masuk deraf.haha. Begini kehidupan Cik Nor sebagai seorang blogger. Adakah anda blogger seperti Cik Nor?

Adeii..panjang betul mukadimah Cik Nor. Tajuk lain, lain yang dia bebelkan. Korang macam tak kenal Cik Nor.hihi. Semalam dapat sampel susu anlene percuma saja jer tunjuk kat somebody.  Boleh dia cakap tak kisah saya tak minum susu. Saje jer nak tengok reaksi dia. Nak ke jelasan di situ.hihi

Hari ni dapat produk susu kambing untuk job review tunjuk kat dia lagi. Mula dia cakap dia ada beli 2 kotak sebelum ni tapi minum sikit jer sebab bau hamis.  Dalam hati Cik Nor cakap...ada aku kisah. Duit ko yang bazir, aku dapat free jer.haha. Boleh pulak dia cakap macam-macam tentang susu kambing. Kalau cakap yang positif tak per..ni cakap  yang negatif. Cik Nor geram sangat...Cik Nor cakap apa..kalau nak meninggal kerana produk review dah lama Cik Nor meninggal. Ni review produk susu kambing jer pun. Nampak sangat jeles Cik Nor dapat barang free kan. 

Kadang-kadang tu Cik Nor saja je menunjuk. Biar nampak phd dia tu. Haha. Dalam ramai-ramai kawan korang ada tak yang jenis phd? Confirm menyampahkan ada kawan yang phd ni. Hehe



11 comments:

  1. Susu kambing cap apa tu? Dia dengki lah dia kena beli... hihi...

    ReplyDelete
  2. Saya pun ada jugak orang phd kat sini. Orang lain takleh lebih daripada dia kan

    ReplyDelete
  3. D mna2 pun pasti ada kwn yg phd, sbr je dgn diorg ni

    ReplyDelete
  4. Biarkanlah dia... Dia bahagia kot dengan perangai phd dia tu...

    ReplyDelete
  5. Cik Nor...ada...tapi julia jenis review terus dlm blog tanpa tunjuk barang review kt sapa2...sbb malas nak jd kan isu...lepas review terpulang pada orang nak menilai...sbb kita dh guna kita tahu sejauhmana ia bagus ke tak...

    ciknor...lepas ni jgn layan sgt org cmtu..biarkan dia hahahhahahha

    ReplyDelete
  6. org begitu pergi mana² pun begitu...abaikan...

    ReplyDelete
  7. PHD???standard la tu..mana2 pun ada..

    ReplyDelete
  8. they are eveywhere cik nor... so sy mls nk amik pusing... nasihat sy, sila meninggal dgn phD awak tu hehehehe

    ReplyDelete
  9. Kalau dah ada PHD tu, susu sepeket pun dia boleh buat modal nak berdengki. Haha :-p

    ReplyDelete
  10. Sebab dah tak kerjakan....kurang bergaul so jaranglah jumpa kengkawan yg ada PHD. Hati pun jadi senang cik nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...