Breaking News

Ingatkan Shuib Sepahtu Kahwin Lagi...

Gambar ambik dari google.


Assalamualaikum...

Kalau hari sabtu kecoh pasah Jep Sepahtu kahwin dengan Sari Yanti. Malam tadi penuh timeline kat facebook, tengok Shuib Sepahtu bersanding. Cik Nor pun rasa pelik jugak. Tak kan lah Shuib kahwin lagi. Anak pun dah 2 orang, Cik Nor tengok bahagia jer.

Rupanya sangkaan Cik Nor tu meleset. Tengok gambar eh..Sarah Raisuddin kat sebelah. Shuib menyatakan hasratnya untuk bersanding sekali lagi bersama Sarah Raisuddin sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke -6 kalau tak silap Cik Nor. Hehe. Aduhh..sweet nya kalau dapat suami macam ni. Confirm wife sayang lebih ni.

Bagi Cik Nor bagus juga buat majlis macam ni sempena ulangtahun perkahwinan. Ini boleh mengeratkan lagi hubungan suami isteri walaupun dah lama berkahwin. Ni idok sesetengah pasangan tu tarikh kahwin pun tak ingat.hihi

Amboi Cik Nor lebih-lebih pulak, macam lah dia dah kahwin. Kemain komen orang punya. Huwaa..doakan Cik Nor cepat kahwin. Nak la jugak sweet macam korang yang dah kahwin. Jeles tau tengok korang bahagia bersama pasangan masing-masing.

Nak jugak sanding atas pelamin macam Shuib dan Sarah Raisuddin. Cantik kan pelamin diaorang tu? Agak-agak korang berapa kos dia erk? Hihi

16 comments:

  1. Sweet je diaorang kan. Semoga kekal bahagia dan semoa cik nor cepat naik pelamin ��

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    JM singgah
    Cepat loading blog akak
    Rahsia?

    https://belogsjm.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Itulah ingatkn kahwin lain hahaa..rupanya bersanding

    ReplyDelete
  4. sama !! betul2 rare. jarang org nak bsanding lg after bberpa tahun berumah tangga

    ReplyDelete
  5. Kesian diaorang, tak da gambar sanding.... sekarang baru dapat bersanding...

    ReplyDelete
  6. bijak juga cara shuib ni. bkn shj menghargai isteri tapi juga berkongsi rezeki dgn org lain...

    ReplyDelete
  7. semoga cik nor lekas2 bertemu jodoh!

    ReplyDelete
  8. Semoga jodoh mereka berkekalan ke Jannah

    ReplyDelete
  9. tajuk akak ni cemas betul.. hahaha..
    Sweet kan couple ni? Semoga aqma pun dapat pasangan yang sweet juga :)

    ReplyDelete
  10. Yelah kan Cik Nor.... sweet sangat. Moga jodoh mereka berpanjangan hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  11. Dorang ambil peluang utk bersanding. Dulu xde peluang.

    ReplyDelete
  12. Best kan...seronok sanding lg sekali jamu tetamu makan...bestnya...anak2 ramai meluru hehehhe best la idea ni...weeeeee

    mcm kami time anniversary selalu travel short vacay kalau ada rezeki...seronok buat aktiviti bersama family

    ReplyDelete
  13. Semoga perkahwinan mereka bahagia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  14. dulu tak sempat sanding kut
    kita pun nak bersanding jugaklah untuk anniversary kita nanti, hahaha

    ReplyDelete