KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, March 12, 2017

Hadiah Lagi..Alhamdulillah

Assalamualaikum.

Haishh..banyak betul entry tertangguh 2 3 hari ni. Bukan busy kerja tapi tuan blog ada penyakit M. Haha. Tapi macam-macam mana sekali pun Cik Nor kena langsaikan jugak minggu ni. Coming soon penuh dengan entry job review. Bertabahlah korang membaca entry job review di blog Cik Nor. Hihi

Udah-udahlah  merapu Cik Nor oii. Tudung bawal kat aras tu  Cik nor dapat dari blogger mummy Alin sempena menang Giveaway yang dia anjurkan. Tak sangga jugak menang sebab join tu nak memeriahkan keadaan jer.Alhamdulillah... ingat nak letak link Mummy Alin tapi sejak google bermasalah nak tulis blog terpaksalah letak macam ni jer....www.azlindaalin.com. Biasa senang orang tekan link Cik Nor bagi terus ke blog tersebut.huhu

Yeayy dah pakai. Cantik tak? Senang dan mudah terbentuk. Abaikan muka tuan blog yang dah bulat dan penuh satu gambar.haha.


Hadiah kedua iaitu keychain Cik Nor dapat dari Suria Amanda a.k.a http://www.suriaamanda.com/ sempena top 3 pengomen tegar di blog dia. Ini kali ke 2 Cik Nor dapat hadiah dari dia. Sebelum ni Cik Nor dapat keychain dari Medan, Indonesia. Wow, makin bertambahlah koleksi keychain Cik Nor. Nak kena buat tempat khas ni untuk keychain-keychain yang Cik Nor terima.

Apa-apa pun terima kasih atas hadiah yang diberikan. Moga lain kali dapat lagi. InsyaAllah..

15 comments:

  1. Tahniah Cik Nor, cantik color tudung tue, lembut jea.. =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ciknor ... elakkan dari penyakit M tue yer .heeheh

    ReplyDelete
  3. kena jg lek lok tu cik nor... bkn selalu dpt kn drpd kwn2 ;-)

    ReplyDelete
  4. bestnya menang hadiah.. tahniah ye..
    sambil blogwalking sini =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. tahniah..bertambah koleksi tudung Cik Nor.. :)

    ReplyDelete
  6. Comel je ciknor pakai...comel loteee haaaaaaa...best dpt penghargaan mcm ni

    ReplyDelete
  7. Tahniah ..
    samalah kita ... ada penyakit M :)

    ReplyDelete
  8. Tahniahh.. Yeaay dpt hadiah kekita

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak! murah rezeki akak ya Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  10. Tahniah Cik Nor....kaya hadiah ni nampaknya

    ReplyDelete
  11. wah cik nor pakai lawa..kalau nad pakai mesti nampak bulat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...