KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 21, 2017

Hari Lemau Cik Nor

Gambar ambik dari pakcik google.

Assalamualaikum.

Tajuk lemau tapi sempat lagi tulis blog. Macam-macam mana pun kena tulis jugak sebab pageviews semalam jatuh bawak 500. Dah tak ada orang sudi ke membaca blog Cik Nor semalam or semalam memang semua lemau nak membaca blog.hehe

Maaf la korang semua, hari Cik Nor tak sempat nak blogwalking ke blog korang. Mana yang sempat Cik Nor singgah...sila ucap terima kasih kat Cik Nor yerπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Meroyan apa Cik Nor malam ni? Ke meroyan nak kahwin.haha.

Udah-udah back to tittle, hari ni last minute bos bagi kerja untuk disiapkan. Esok dia ada presentation di Putrajaya. So, Cik Nor dan seorang staf lagi la yang menjadi mangsa untuk menyiapkan slide presentation. Sebenarnya kami tak ambik pusing sangat sebelum ni sebabnya bos kami cakap dia nak buat sendiri. Tiba-tiba hari suruh kami siapkan pula. Haru jadinya. Nasib la engineer Cik Nor ni cekap buat kerja. Sempatla siap malam ni.

Awal pun tak sangat rasanya Cik Nor balik malam ni, lebih kurang pukul 9.00 malam jugak la. Tu pun dah pastikan dokumen untuk dibawa ke Putrajaya esok sempurna. Terasa amat lamau bila pukul 9.15 malam baru sampai dirumah. 

Korang paling lewat balik kerja pukul berapa?

19 comments:

  1. Palinb lewat? 7 plus plus tapi bersambung sehingga 2-3 pagi di rumah bila anak dah tidur...

    ReplyDelete
  2. Paling lewat pukul 4.45ptg..hehe..

    ReplyDelete
  3. x pe laa cik nor tuntutan kerja kan...

    paling lewat sy balik? subuh cik nor... kdg2 x blk pun ada..tu dulu. skrg x lg

    ReplyDelete
  4. Keja pun keja tp ruang masa utk diri sendiri perlu ada...

    ReplyDelete
  5. masa keje dulu paling lewat sampai rumah pukul 8 mlm.. balik pukul 5.30 lagi tggu aboh mari ambik 6.30 hahahhah.. singgah banyak tempat tu yg lambat.. loni dah tak keje dah kak... duk rumah jadi surirumah jer

    ReplyDelete
  6. attotootoo cik nor. jangan lemak-lemauu. semangt semangat! hehehe.

    saya kerja dari rumah je cik nor heehhe :P

    ReplyDelete
  7. hehe..sekarang ni ciktie balik on time. tapi masa kerja kat kl dulu ada la sekali dua kena balik lambat. tu pun nasib baik bos hantar balik

    ReplyDelete
  8. Kak Sue kerja kat rumah aja nie..ehehe..

    ReplyDelete
  9. Kakak tiap hari balik pukul 4:40 gitulah tak pernah jejak 5 sebab tak nak kena jem..

    ReplyDelete
  10. Tak kerja lagi kak so tiap hari lemau haha.

    ReplyDelete
  11. Wow! Nice blog. I was searching for such kind of informative blog since a very long time. Really interesting.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  12. Hi, interesting post. I have been wondering about this topic, so thanks for posting. I’ll definitely be subscribing to your site. Keep up the good posts
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  13. lambatnya sampai rumah..kalau akak pun lemau gitu.. paling lambat akak sampai kul 7 mlm. itu pun dengan anak-anak merewang ke sana sini dulu.. kalau dr opis sendiri penah jugak kul 7 sbb asben ambik anak-anak dulu.

    ReplyDelete
  14. saya sentiasa balik on time. Tapi kadang-kadang sebulan 2 kali kena on 24 jam

    ReplyDelete
  15. aida balik on time, ciknor.
    kecuali ada keje yg tak boleh tangguh.
    pernah la, few times. sgt jarang!
    paling lewat kul 7 kot.

    ReplyDelete
  16. Biasalah cik Nor ada masa mood kita mmg lemau.... lagi lagi kalau banyak kerja ofis, tambahlah lemau

    ReplyDelete
  17. Thumbs up! Very useful information. Was glad reading it all through.

    Buy Herbal Incense

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...