Breaking News

Maharalawak Mega 2017 -Minggu Pertama


Assalamualaikum

2 hari cuti, 2 hari la Cik Nor cuti dari updates blog. Line internet kat kampung slow sangat. 2 hari hujan tak berhenti, hari ni baru panas. Guna pulak line bangla. Haha Tu yang slow and steady.😁

Minggu ni berkesempatan la tonton maharaja lawak mega 2017. Banyak betul kumpulan baru muncul. Tapi yang Cik Nor tengok hanya kumpulan yang berpengalaman seperti Shiro, Bocey, Zero sahaja yang nampak menyerlah.  Yang lain Cik Nor tengok macam biasa-biasa jer.  Mungkin masih baru dan belum menyesuaikan diri dengan senior-senior dalam maharaja lawak mega sebelum ini.

Pelawak yang baru ni mungkin belum idea. Kebanyakan masih kaku dah terikut skrip yang di ciptakan. Lawak kalau ikut skrip memang sangat tak best. Betul? Ini dari pengalaman Cik Nor setiap tahun tak pernah miss tonton maharaja lawak mega.

Kita tengok minggu depan apa perubahan yang mereka lakukan. Wait and see.


Bocey bestπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€




10 comments:

  1. layan jugak MLM 2017 nie... :)

    ReplyDelete
  2. Pelawak ni kena tukar cara melawak sekali sekala, tak boleh sama je... kena cari idea baru... bukan senang nak melawak dan bertahan...

    ReplyDelete
  3. Tulah ...hakak pun baru dapat tengok semalam Cik Nor tu pun siaran ulangan. Tak jugak tengok full biasalah lubang lubang... Sepah tak de... Tak bestlah

    ReplyDelete
  4. dah lama tak tengok maharaja lawak mega ni...

    sebabnya siaran berbayar

    ReplyDelete
  5. Saya pun tak dapat tengok sebab dahn potong channel ni.

    ReplyDelete
  6. aida pun x tgk ni, ciknor.
    takde warna.

    ReplyDelete