Breaking News

Tudung Bawal 3D


Assalamualaikum

Dah lama kan Cik Nor tak berniaga tudung. Rasa macam bosan tak berniaga. So, Cik Nor start balik la. Hehe. Cuba-cuba cari pasaran dulu. Dah lama tak buka kedai. Customer pun dah beralih arah gamaknya. Harap-harap tak lah yer. InsyaAllah...


Cik Nor start dengan tudung bawal  ni dulu lah yer. Banyak lagi yang terkini. Cuma korang kena tunggu lah yer. Cik Nor akan buat entry untuk setiap tudung yang terkini. Korang jangan risau lah yer.hehe


Tudung bawal 3d yang Cik Nor jual ni bidangnya 45. Kita stardard la ni. Tak besar dan tak kecik. Kira ok-ok jer la.







Sebenarnya Cik Nor saja jer masuk kan banyak gambar supa senang customer nak tengok corak dengan lebih jelas. Mana yang manarik dan berkenan dihati jangan lupa contact Cik Nor.

Whatsapp/sms/call : 0199791081
Fb: puteri.impianshop
Ig: ciknor80

18 comments:

  1. Wahhhh banyaknya tudung, beraneka corak lagi tu hehe.

    ReplyDelete
  2. tudung baru tuuu....design 3D dia cantik

    ReplyDelete
  3. lawa ni Cik Nor. Tudung Cik Nor tis wk br nk pos.

    ReplyDelete
  4. Cantiknya!!
    Semua bidang 45 ke CikNor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      stakat ni hanya bidang 45 jer ada. bidang 50, 60 & 65 dah kehabisan stok. Kalau ada nanti saya updates..:)

      Delete
  5. kalau sebelum beranak dulu rasanya rehan dah borong dah tudung2 ciknor ni. lawa bebetul. skrg pakai tudung sarung bercorak2 je sbb tudung ibu = kain lap anak. nangis!

    ReplyDelete
  6. sy minat pakai tdg bawal. tak tau dah nak letak kat mana, rak pun dah penuh 😂 last beli bln 11 tahun lepas

    ReplyDelete
  7. Sekarang org pakai tudung bawal mcm tu ek Cik Nor....maklumlah hakak ni harap tudung shawl yg dah berzaman tu ajelah hihi

    ReplyDelete
  8. Cantiknya tudung cik nor.
    Semoga cik nor maju dalam bisnes

    ReplyDelete
  9. Cantik nye tudung. Tak pernah jumpa lagi design mcm nie.

    ReplyDelete
  10. aida ni dah berbalik ke bawal skang.
    selesa.
    terasa mudah :)

    ReplyDelete