Breaking News

Bila Cik Nor Jadi Kakak Kawasan


Assalamualaikum..


Seram tak baca tajuk entry Cik Nor kali ni? Confirm seram...haha. Tapi janganlah takut sangat sebab Cik Nor kakak kawasan yang baik hati. Tak ada lagi kes ugut atau gaduh. Cik Nor hanya jadi kakak kawasan dalam rumah sewa jer.hihi

Cik Nor terpaksa jadi kakak kawasan kali ni kerana dah tak sanggup tengok selipar dan kasut bersepah kata lantai depan muka pintu masuk. Kalau selipar atau kasut sahaja bersepah ok lagi, ni dengan pasirnya yang merata. Dah la malas susun kasut dan selipar, tolong sapu pasir apatah lagi. Memang hangin la kakak kawasan kalau macam ni. Haha

Hasil perbincangan dengan kawan-kawan yang sekepala dengan Cik Nor maka terhasil lah notis cantik kat atas tu. Jangan kecam tulisan buruk yang amat saya itu.haha. Kali ni memang tak bagi peluang dah, ada jer selipar atau kasut kat lantai memang Cik Nor campak kat luar la. Oramg dah sediakan rak.tolong susun sahaja bukan nk suruh beli rak bagai. Tak nak sapu pasir Cik Nor tak kisah, janji selipar atau kasut susun elok-elok atas rak. 

Baik kan kakak kawasan ni. Hehe. Tak marah orang cuma bagi warning jer. Haha.

Rumah sewa korang macam mana? Mesti penghuni dia baik -baik kan.

8 comments:

  1. teruk ni kalau umah sewa pompuan bujang pun x kemas. x leh la abe kie buat calon no 2 nanti. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. lupakan hasrat a.kie itu..kalau nak cari calon no.2 jangan cr drmah sewa cik nor..haha

      Delete
  2. Perkara ni dah biasa berlaku, macam2 perangai ada... Hehe... Selipar bersepah xpe, jangan spender bersepah sudahlah... Haha

    ReplyDelete
  3. Mujur ciknor baru buang ke luar rumah kalau amik buang dalam tong sampah di luar kawasan tak ke lagi haru

    ReplyDelete
  4. Cantik dah tu dah ada note.... Lepas ni kalau buat pasal lagi kasi hentak sikit Kakak Kawasan haha

    ReplyDelete
  5. cik nor patut letak replika pisau dgn nota tu hahahahahahaha

    ReplyDelete