KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 23, 2017

Apa Status Br1m Korang?


Assalamualaikum...

Sejak pertengahan bulan ni kecoh masing-masing berbicara pasal Br1m. Ada yang dah dapat, ada yang belum lagi. Hari-hari la beratur kat mesin atm nak check duit Br1m dah masuk ke belum. 

Lebih kurang macam Cik Nor jugak la.haha. Tapi Cik Nor tak ada hari-hari g check status. Kalau kebetulan pergi checkla jugak. Idok bersungguh sangat.hehe. Cik Nor dapat Br1m jugak eh? Iyo..gaji Cik Nor kecik jer..hutang pulak banyak. Kalau dapat Br1m sekurang-kurangnya boleh buat isi petrol kereta.hihi.

Pada yang ada smartphone dan internet boleh lah check online dulu sebelum pergi ke mesin atm. Kalau status macam gambar kat atas tu, confirm duit tak masuk lagi. Tunggu lah yer.😁

Cik Nor pun dah terkena. Kihkih. Untuk tidak mengenakan korang Cik Nor share la tipsnya. Kalau status dah ada rekod pembayaran macam yang di tunjukan dalam gambar kat atas confirm korang boleh pergi check dan ambik sekali untuk shopping sakan.haaha

Siapa yang dah dapat Br1m? Sila angkat tangan, Cik Nor nak suruh belanja ni.hihi. Yang dapat lagi tu harap bersabar. Cepat atau lambat pasti duit Br1m masuk akaun korang. Sabar sikit yer.😁😁😁

Check di : Sini

17 comments:

  1. saya punya tiada rekod juga tapi dah masuk hehehe

    ReplyDelete
  2. Tiap kali saya nak mohon mesti kena reject.
    Malas nak merayu-rayu lagi. Saya bukan pengemis. Haha.

    ReplyDelete
  3. Sally masih lagi dapat voucher buku tahun ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, kami tak merasa duit BRIM

    ReplyDelete
  5. dah masukkk huhuhu. simpan utk kegunaan masa hdpn je sbb pm suruh jimat huhuhu

    ReplyDelete
  6. Tak payah semak dah tahu status iaitu tak layak mohon... Hehe... Tahniah buat yg dpt brim..

    ReplyDelete
  7. Pelajar U pun boleh mohon BRIM kan CIk Nor. Anak hakak sudah terlepas. Rugi betul

    ReplyDelete
  8. Ramai gak yg mengelu Brim tak masul lagi walaupun status lulus..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.....yeayyyy lulus...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...