KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, January 6, 2017

Episod Akhir | Lara Cinta Ameena


Assalamualaikum..

Malam Rabu lepas berakhirnya episod Lara Cinta Ameena. Nak kata best tu tak de la sangat. Nak kata tak best tidak jugak. Bak kata omputih so- so gitu. Hehe. Tapi dah Cik Nor dah terlayan maka kena lah layan sehingga episod terakhir. Kalau memang dari first tak layan i dont care.😁

Cik Nor paling tak suka dengan watak Radhuan. Alahai terlalu mengikut perasaan dan membuat keputusan tanpa usul periksa. Suka mengata wife dia sesuka hati macam wife dia tu tunggul kayu, tak ada hati dan perasaan. Huh..memang mencikk la.

Puan Kirana dah macam nenek sihir. Berdendam dengan orang lain tapi semua orang jadi mangsa ketamakan dia. Sampai hati dia buat menantu dia dan cucu dia macam orang luar. Bagi pinjam duit dengan bermacam syarat tanpa ada perasaan. Dah la cucu dia ada kanser tahap kritikal. Memang busuk hati la. Huh

Ameena pula macam tak memainkan peranan utama, asyik nangis jer. Tak ada kekuatan langsung untuk menentang Puan Kirana dan memberitahu perkara sebenar kepada suaminya. Asyik disalah amggap orang jer. Memang tak best la watak Tiz Zakiah kali ni.

Eh. Ter emo pulak Cik Nor ni.haha. Maaf la peminat drama memang macam ni. Betul-betul menghayati orang kata.haha. I'm queen of drama not King Of Coco.😂😂😂

7 comments:

  1. Saya pun belum tgk episod akhir ni...

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru!!! :D


    jemput jenguk sini dan komen . tq :D http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

    ReplyDelete
  3. kite tak layan pulak citer ni

    perasan tak ciknor. banyak nau citer tajuk lara, kan?

    lara aishah. ini saya layan 105/135
    lara oh lara. 104. tak layan sbb xda channel ni
    lara amerra ka apa. tv2. zarina zainodin tu pelakonnya. dgn iqram dizly.
    lara cinta ameena..

    apa maksud lara erk?
    kena buka kamus dewan balik lah.hihihi

    ReplyDelete
  4. cerita kalau tak de elemen dengki mendengki mmg tak sah kan..

    ReplyDelete
  5. Ntah kenapa saya x layan cite nih... Kalau Astro mmg tak dpt nak layan lah...

    ReplyDelete
  6. Mcm tak berapa terkenal jer pelakonnya Cik Nor...yg depan tu Tiz Zakiah ek

    ReplyDelete
  7. sy lyn gitu2 je sbb x berapa berkenan sgt dgn hero tu hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...