KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 20, 2016

Hujung Tahun 2016| Bad Story Cik Nor


Assalamualaikum..

Tahun 2016 hampir melabuhkan tirainya. Banyak kenangan suka dan duka tercipta ditahun 2016. Rasanya banyak duka bila diakhir-akhir tahun ni.

Mengapa Cik Nor cakap macam tu? Mana taknya..hujung tahun macam ni Cik Nor asyik gaduh jer. Tak tahu silap Cik Nor or pihak lawan. Rasanya Cik Nor ni bukan kaki gaduh tapi bila dah sabar terlebih limit maka berlakulah ia.huhu

2 bulan lepas gaduh dengan adik angkat Cik Nor. Tak tahu dimana silapnya Cik Nor telefon tak nak angkat, sms tak balas jugak. Whatsapp jauh sekali la. Kalau jumpa boleh dia buat macam tak nampak jer. Cik Nor kalau orang dah buat macam tu alamaknya pinggan tak retak nasi tak dingin, engko tak nak aku lagi la tak hingin.

Kes ke 2 berlaku minggu ni antara Cik Nor dengan roomate. Sebab apa? Ingat tak entry lepas yang Cik Nor kemas dapur tu. Cik Nor terbuang chili blend dia dalam freser. Kami tak sengaja buang kerana nampak cili tu macam dah lama. Cik Nor mengaku yang Cik Nor & the geng buang. Dan Cik Nor pun dah ganti balik cili blend dia hari tu jugak tapi dia still tak puas hati.

Jangan cabar kesabaran Cik Nor buruk padahnya.huhu. Akibatnya Cik Nor berdiam diri dan tak bertegur sapa dengan dia. Orang dah explain tak dengar. Itulah makanya..haha

Eh..maafla terpanjanglah pulak menulis. Harap korang tak bosan membacaπŸ˜€



10 comments:

  1. sabar je :D macam2 benda buruk jadi. harap cepat2 berbaik semula ye :)

    ReplyDelete
  2. Sabo c.nor πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
    Sedangkan lidah lg tergigit tau...

    ReplyDelete
  3. X taw nak kata apa lgi kn, walaupun kita suda beralah tpi diorg still lyn amarah.bykkn sbr ya kak, hope thn dpn lbh baik dri thn ni

    ReplyDelete
  4. Ala.. da gantikan.. bukannya buang kepastian buat tak tau je.. Macam-macam perangai manusia nie.. Hope Cik Nor Okay ye.. don' stress stress tau.. πŸ˜‰

    ReplyDelete
  5. pindah umah sewa lain la cik noor..

    ReplyDelete
  6. Harap2 tahun 2017 nanti banyak kisah sukanya aje.

    ReplyDelete
  7. Perangai manusia ni mcm2.. bersabarlah...

    ReplyDelete
  8. Kita salahkan hormon ajelah cik nor hihi....
    Yg penting kita dah buat yg terbaik, org tak terima dgn baik nak buat mcm mana

    ReplyDelete
  9. sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri...ehhh silap inikan pula adik angkat dan room mate ;-)

    sabaq ya cik nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...