Breaking News

Bila Cik Nor Kaki Drama Melayu

Sumber gambar : pakcik google

Assalamualaikum..

Baca tajuk entry pun korang dah tahu hobi Cik Nor kan? Mengadap tv tengok drama melayu.haha. Maaf la Cik Nor tak minat drama korea walaupun pelakon dia mengusik jiwa. Not my taste k.kihkih.

Cik Nor tak layan sangat cerita macam gambar kat atas tu. Waktu dia xbersesuaian la. Mana nak solat, mana nak mengaji lagi. Terkejar-kejar dalam sumua aspek. Last-last buat kesimpulan tak payah tengok. Betul tak? Orang viral pasal buntat meninggal? Boleh pulak g tanya orang. Eh buntat meninggal pasal apa?haha

Yang pasti Cik Nor suka layan cerita pukul 9 & 10 malam. Time tu memang betul-betul free la. Semua dah siap, solat dah, makan dah dan gosok baju pun dah. Kiranya layan drama sebelum tidur lah ni. Habis cerita terus masuk tidur. Boleh kan gitu.hihi.

Drama yang Cik Nor suka layan, drama yang berkaitan dengan kemasyarakatan, drama antara 2 darjat ni tak layan sangat.Drama buang masa jer tu..ada lagi ke antara 2 darjat in reality? Kalau ada mintak dijauhkan.

Tapi kan drama melayu ni satu jer Cik Nor selalu perhatikan. Kalau seseorang tu pada mula drama dia jahat. Tiba di akhir drama dia berubah menjadi baik. Persoalan disini, asal nak berubah jadi baik mesti pakai tudung. Kalau tak pakai tudung tak boleh eh jadi bagi? Just tnya jer😊

13 comments:

  1. kalau Cik Nor kaki drama melayu Miera di sini kaki drama Korea dan Cina... hahahahah

    ReplyDelete
  2. Sama la cik nor..bila buntat trending baru cari info..hahaha.mmg bukan kaki drama sgt farah ni..😁

    ReplyDelete
  3. hahahaha...Cik Nor dan dunia fantasi dah ni! kekeke

    ReplyDelete
  4. sama juga layan episode last² nie aje,,

    ReplyDelete
  5. I suka drama Cina. Everyday at 7pm, will watch my favourite drama.

    ReplyDelete
  6. does this drama have an English subtitles?

    ReplyDelete
  7. sounds like a must watch drama! would definitely looking forward to it!

    ReplyDelete
  8. Cik nor, rumah saya pulak takde tv jadinya tak dapatlah jadi kaki apa-apa drama hehe. Kalau balik rumah mak, baru tahu cerita apa yang dok trending πŸ˜†

    ReplyDelete
  9. Cik nor, rumah saya pulak takde tv jadinya tak dapatlah jadi kaki apa-apa drama hehe. Kalau balik rumah mak, baru tahu cerita apa yang dok trending πŸ˜†

    ReplyDelete
  10. bestnya cik nor dapat layan drama ni..murni layan gtu2 jer

    ReplyDelete
  11. nk tunjuk baik kan... kenalah dipakaikan tudung... stereotype katanya hahaha

    ReplyDelete