Breaking News

Bila Warga Rusia Minat Baca Blog Cik Nor


Assalamualaikum..

Malam ni dok belek-belek tablet cari idea nak updates apa. Idea memang dah lost contact dah. Apa nak tulis ni? Tak tuliskan pageview down pulak. Eh Cik Nor sejak bila pageview ko tinggi? Perasan jer lebih ni.haha.

Bila dah belek-belek kat statistik sekali terpandang negara yang suka singgah kat blog Cik Nor. Sekali tengok..oh wow..negara Rusia. Negara ke dua pula ialah Hong Kong. Amat kecewa bila orang Malaysia suka singgah blog Cik Nor 😢😢😢

Tapi kan korang terfikir tak? Kalau orang Rusia singgah blog Cik Nor dia nak baca apa erķ? Majoriti entry blog Cik Nor bahasa melayu. Ke orang Rusia dah faham bahasa melayu.hihi. Begitu juga dengan pembaca dari Hong  Kong. Faham ke diaorang tu baca? kihkih.

Apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi singgah blog Cik Nor. Tanpa korang semua berkuburlah blog Cik Nor ni. 

Blog korang oranf negara mana eh suka singgah. Nak tahu jer😀


10 comments:

  1. Wahh, tinggi tue pageviews... Tahniah Cik Nor, mungkin sekarang nie dah ramai warga asing yang pandai berbahasa melayu ataupun memahami apa yang dicoretkan.. =)

    ReplyDelete
  2. wah...syokkan cik nor...lebih dari pembaca malaysia ni

    ReplyDelete
  3. samalah cik nor..blog saya pun ramai org rusia.pelik betul

    ReplyDelete
  4. Ada sesuatu ke yg mereka cari ni...agaknya nak melancong ke malaysia kot ciknor tu yg tinjau gambar2 malaysia

    ReplyDelete
  5. blog abam kie org Malaysia je baca. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. ada 2 kemungkinan
    mungkin mereka nak melancong malaysia
    atau nak try hack.. hahaha

    ReplyDelete
  7. ada 2 kemungkinan
    mungkin mereka nak melancong malaysia
    atau nak try hack.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni blogspot mmg dah boleh dibaca diseluruh dunia. Sekejap dulu tak boleh

    ReplyDelete
  9. ada kemungkinan diorg nk ngorat cik nor kot heheheheh

    ReplyDelete