KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, August 10, 2016

Hasil Dari 'Event'


Assalamualaikum...

Susah bebenor nak updates blog sekarang. Asal naik taip entry mesti ada yang menghalang.hihi. Ada ler..penyakit 'm'. Penyakit ni memang tiada ubatnya. Malam ada sikit rajin maka menulis lah Cik Nor.kihkih.

Harap maaf ler gambar tu tak rotate. Saja nak suruh kepala korang teleng jap.hihi. Huh jahatkan Cik Nor ni. Berbalik kepada gambar di atas, barang- barang tu Cik Nor dapat masa g event tempoh hari. Event mana satu? Event yang Ni. Baca tau. Eh Cik Nor ni paksa orang baca pulak. Sukahati orang la nak baca ke tak.hihi.

Masa bawa balik barang-barang tu, roomate macam jeles la jugak sebab Cik Nor selalu bawa balik barangan free. Cik Nor macam biasa la cakap...rezeki terima jer la.hehe. Cik Nor masak xguna pun barang-barang kat atas tu. Last sekali bawak balik kat mak suruh dia guna. Cik Nor masak jugak tapi guna bahan-bahan biasa jer.  Gamak kalau Cik Nor guna bahan kat atas tu untuk masak, tamat tempoh pun belum tentu habis lagi.hihi

Ok lah idea dah habis. Stop dulu lah yer😊

12 comments:

  1. ooo brangn knor ye pernah guna yang pasti sedap tu jer..

    ReplyDelete
  2. untung la slalu buat balik habuan..

    ReplyDelete
  3. suruh kawan tu buat blog jugak la kalau dah jeles.ada saingan baru best CN..hehehe

    ReplyDelete
  4. murah betoii rezeki cik nor yee ^ ^

    ReplyDelete
  5. Untung pergi event event gini banyak dapat barang free ye cik Nor. Cik Nor senanglah.... single.Tak payah nak pikir pasal suami ngan anak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...