Breaking News

Air Kotak Dutch Lady | RM1


Assalamualaikum..

Haishh..malas benor nak updates blog semenjak banyak kerja ni. Otak pun beku ni. Haha. Lain yang difikir lain yang dibuat. Penat punya pasal. Tadi pun bos suruh cari buku cek pun tak jumpa. Padahal tempat simpan cek tu senang je nak cari.

Sejak minggu lepas lagi orang dok heboh kat laman sosial air kotak dutch lady murah kat 7e hanya RM1.00 sekotak.  Ada 4 perisa kalau tak silap Cik Nor iaitu coklat, strawbery, coffea dan susu segar.  Masa Cik Nor g beli tu ada perisa strawbery dan coffea jer. Nak tak nak sambar jer la. Cik Nor beli 12 kotak. 6 kotak perisa strawberi dan 6 kotak perisa coffea. Cik Nor malas dah menjelajah 7e lain nak cari perisa lain. hehe. Air kotak tu je yang berharga RM1.00, roti tidak yer. Itu sekadar gambar hiasan. hehe

Rasanya semalam dah tamat ko promosinya. InsyaAllah.. kalau tak silap 30hb ni staf 7e tu kata ada lagi promosi air kotak murah. Cuma dia tak tahu lagi jenama apa. Jangan lupa standby duit banyak-banyak. Harga dia mungkin RM1.00 jugak.

Entry ni malam tadi dah taip separuh. Then idea tak ada simpan semula dalam deraf. Hari ni macam ada idea sambung dan siapkan terus.hehe. Oklah..itu sahaja untuk hari ini..:)


11 comments:

  1. laaaa... dh abis rupanya...ingtkan balik keja nak singgah 7e beli jugak... huhuuu

    ReplyDelete
  2. Jalan² petang...
    xdan nak beli smlm da abis...

    ReplyDelete
  3. Sally takde cari pun...malas nak jelajah...tau je la area KL

    ReplyDelete
  4. Wah... ada promo lagi yerp. Harap² air kotak DL lagi lah... hehehe... Dapat gak sambar 16 kotak haritu.

    ReplyDelete
  5. ingatkan air kotak yg 1 liter tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. La ....ruginya tak tahu....
    Tp dutch lady perasa kopi mmg terbaeklah Cik Nor. I loike

    ReplyDelete
  7. La ....ruginya tak tahu....
    Tp dutch lady perasa kopi mmg terbaeklah Cik Nor. I loike

    ReplyDelete