KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 15, 2015

Red Mummy Di Econjaya, Machang?

Assalamualaikum..

Havoc tak tajuk entry cik nor kali ni?Apa tak havoc..memang pon.haha..Hari tak boleh tulis panjang2 nanti rabu marah. hehe

Mana der Red Mummy datang Econjaya, Machang nyer.Just gambar dia jer ada dalam pasaraya tu.Red Mummy sekarang dah jadi duta produk P&G..Maka gambar dia ada di mana2 sahaja. Bila la gamaknya nak jadi blogger macam Red Mummy ni? Verangan jap...ada follower ramai ..glemer gtu..hihik..Sekali cash out income dari Nuffnang RM10k...huhhh..kaya makcik (angan-angan kosong weh) haha

Nak kenal siapa Red Mummy ni Pencinta Merah Red Lover a.k.a http://redmummy.com/. Klik jer link cik nor bagi. Nanti boleh kenal siapa Red Mummy..:)

12 comments:

  1. Seronok kan...takpe Inshaa Allah kita menyusul redmummy

    ReplyDelete
  2. Wah hebat...tapi entah bila giliran kita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..sampai masanya cik akak..:)

      Delete
  3. wahhh.. orang machang ke ni? belah mana?

    ReplyDelete
  4. seronokkn
    mcm cik epal juga
    nak verangan jugak la jadi duta juga la.
    aamiin

    cik nor
    tlg doakan utk ayah rania ye
    ayah rania admit wad koi 12 mlm td sebab demam denggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah cik sue..verangan jer la..:)moga menjadi kenyataan...aamiin

      InsyaAllah..moga ayah rania cepat sembuh..aamiin ..

      Delete
  5. Rezeki dia ke arah itu... Rezeki arah lain pula kn. .

    ReplyDelete
  6. 10k cashout ? ahahahaha.. insyallah one day..
    kami doakan untuk Kak Normi.. kalo CT x la kot.. sendu je nuff CT tu ehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...