Breaking News

Cantik, Menarik Tudung Cik Nor Jual Memang The Boom..






Jarang-jarang kena masukkan jugak gambar tudung cik nor nie.Nanti orang lupa yan cik nor ni jual tudung instant..hehe.

Tajuk tak henggat kan.Main tulis jer..haha. Kepada yang berminat nak dapatkan instant shawl yang biasa dan 2 muka jangan lupa contact cik nor : 0199791081(call/sms/whatsapp/wechat).

Nak tanya2 pun cik nor tak kisah walaupon tak beli.Boleh eratkan silaturahim..hehe.Kalau tanya kat blog jarang sangatla yang cik nor jawab.huhu.Line tenet too slow.Kalau guna telefon lagi senang rasanya.:)

Nak tengok koleksi tudung2 cik nor jual boleh click Cik Nor Collection.

11 comments:

  1. shark pun xtahu cik nor jual tudung nie...
    gud luck cik nor dalam bisnes.

    ReplyDelete
  2. Memang menarik kaler tu...berkenan sangat..tunggu bulan 6..nak settle along pi blajar dulu..banyak duit nak pakai..huhu..

    ReplyDelete
  3. Akak tahu cik nor jual tudung pun dari blogger hainomokjer..
    Nanti akak wasap..
    Tanya2 ye..

    ReplyDelete
  4. Whoaa..bisness tudung,dik. Good luck, ya

    ReplyDelete
  5. cantik2 colour nya cik nor..moga terus maju ya..:)

    ReplyDelete
  6. Cantik2 kaler tudung kak nor. Anim pun jual tudung gak ni ...tapi tudung kawan hehe :D

    ReplyDelete
  7. Mana boleh lupa.....tengok tudung, ingat cik Nor tau

    ReplyDelete
  8. ehehehe CT baru tahu Cik Nor jual tudung rupanya..

    ReplyDelete