Breaking News

Berkenan La Pulak....




Assalamulaikum..

Dah lama rasanya gambar nie cik nor peram dalam gallery telepon usang cik nor.Baru minggu lepas bawak keluar dan hari nie baru nak buat entry.haha

Kisahnya terjadi kat Pasar Rantau Panjang, Kelantan.Amboi dah macam kisah apa ntah.haha. Time nie saja g jalan2 sambil tunggu supplier hantar tudung. kalau nak tuunggu memang sejam tak sampai lagi.Last2 kakak ajak g shopping coz dia nak cari baju baru nak g kursus di Langkawi. Cik nor follow jer.Nak shopping duit non hado..haha. window shopping jer la.. 

Kakak Cik nor beli dress jeans yang no.3 dari kiri tu. Material kain dia lembut dan tak panas. Sekali  cik nor berkenan jugak tapi simpan dalam hati dlu lah.Duit tak der.Kena start kumpul RM1 sehari..haha Kalau kumpul RM1 sehari entah bila dah cik nor dapat beli dress jeans tu..haha. Harga dia bawah RM100.00..murah jer..:)

Oklah..Stop sini dulu..jumpa next time..:)

15 comments:

  1. hehe xpe ciknor, simpan sikit2 lama2 jadi bukit hehe

    ReplyDelete
  2. comel tu...kite pun setiap kali p rantau panjang rambang mata.

    ReplyDelete
  3. beli la satu cik nor...mesti nmpk cantik :)

    ReplyDelete
  4. cantik2... saya ada sepasang jubah jeans cam ni... memang selesa sgt pakai....

    ReplyDelete
  5. Memang cantiklah Cik Nor....kalau okje pakai mesti mengelembung tang perut tu Cik Nor hihi..
    Eleh....duit berkepuk pun masih nak kedekut ngan diri sendiri

    ReplyDelete
  6. huhu cantik sangat ..

    jom shopping bawah RM50 :) Awasss !! Hanya wanita sahaja boleh baca , lelaki tak boleh tapi sang suami nak belikan sang isteri boleh baca . jemput jemput :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/04/mascara-fibre-love-alpha-pink.html

    ReplyDelete
  7. comey nyo dress tu Cik Nor..kalau anak2 kaksura tengok mesti berkenan..:)

    ReplyDelete
  8. belom akak ciap kumpol Nur dah borong abeh... kikkikiki

    ReplyDelete
  9. sebab kain denim kan.. kena mahal sikit.. hehehe..
    ok la tu Cik Nor.. shari singgit =D

    ReplyDelete
  10. kain denim ehh alaaa ida mmg carii manaa nak beliii huhhuuu selain kelantan hhiih

    ReplyDelete