Breaking News

Cik Nor Dapat Maggi???



Assalamualaikum...

Kalau hari minggu jangan harapla ada entry baru kat blog cik nor. Xsempat yer nak buat entry berjadual.Harap maaf yer semua. Sebelum nie ada jugak cik nor buat tapi buat masa sekarang nan-hadoo..sebab ada penyakit M...haha

Cik nor dapat maggi? Mesti korang tertanya-tanya dari mana cik nor dapat maggi kan. begini cerita nya..dalam bulan februari kot..cik nor kan suka bw kat blog2 glemer..sebab apa tau..nanti dengan cik nor skali perasan glemer. haha.Cik nor g ler jejalan kat blog Cik Epal mesti korang kenal kan blogger nie.Cik nor suka sangat singgah blog dia.Cerita2 dalam blog dia best...paling suka baca entry masa dia kawen...hehe.Dah melalut kan cik nor ni.Lain yang orang nak tahu lain yang ko cerita.hehe

Masa cik nor singgah tu dia tengah review maggi royale. Alah maggi yang tengah hot iklan dia kat tv sekarang..hehe. Syok2 baca..zuppp..terpandang ayat last sekali.Dia memerlukan 10 blogger..just email nama, alamat, no. tel, nama blog n bagi pendapat kenapa anda nak sangat cuba maggi royale ni. Ermm..cik nor apa lagi..cepat2 hantar email dan macam biasalah bagi pendapat merapu cik nor.hehe

Lama jugak cik nor tunggu nak dapatkan bungkusan maggi tu.Ingatkan dah tak dapat...tapi rezeki cik  nor hanya Allah yang tahu...Dua minggu lepas cik nor dapat satu bungkusan kurier yang besar gedabak.Dalam hati dah cuak..bila masa aku beli barang ni.Dahla duit xbanyak dalam wallet.Nasib baik masa g sign nak ambik barang tu dia xmintak apa2 bayaran.Huh..lega..bila buka..taraa...satu kotak maggi royale. Alhamdulillah...Thanks buat Cik Epal N Maggi bagi hadiah ni kat cik nor.Terdapat 2 perisa dalam kotak tu. 1 perisa Korean Spicy dan 1 lagi Penang Seafood Curry.Memang meletop & terangkat...memenuhi citarasa cik nor...:)

Nak tahu lebih lanjut tentang manggi ni jangan lupa klik SINI.

Ok.See u again

11 comments:

  1. Wah tahniah....akak pun suka maggi tu...

    ReplyDelete
  2. Cik akak tak pernah cuba lagi lah megi nie cik nor..hihi

    ReplyDelete
  3. Amboi...bekalan bulan puasa tu..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh,cik Nor dapat eh...kawan sally hntr maggi ni ke Korea...jumpa Jung Yong Hwa :D

    Hopefully dah sampai laa :)

    ReplyDelete
  5. Tulah untungnya kalau rajin bw kan Cik Nor....dpt rasa produk maggi baru lagi

    ReplyDelete
  6. Woow tahniah cik nor.. Stok tahan berbulan jugak tue..:)

    ReplyDelete
  7. peergh.. stock makanan ehehehe.. CT skali skala bleh la maggi..
    slalu xleh rasa pening.. haaaa dah ada potential HBP ehehe..

    ReplyDelete