KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 9, 2014

Asam Pedas Ikan Ikut Suka..:)



Assalamualaikum

Hari macam xde idea jer nak tulis pasal apa.Belek gallery jumpa lak gambar time cik nor rajin masak.Kalau tak silap minggu lepas kot cik nor buat nie.haha. 

Berbalik kepada gambar kat atas, sebenarnya dah lama kawan cik nor bagi resepi asam pedas ni tapi cik nor ada penyakit M so susahlah sikit nak buat.haha.Last skali tak de benda nak masak hari jumaat tu timbul la idea nak buat asam pedas ni.Ikan yang cik nor guna ni ikan kembung kalau tak silap la.Cik nor main bantai jer.haha.Janji boleh buat asam pedas.Tapi cik nor fail skit sebab kuahnya terlampau pekat dan terlampau masam.Adoii..sesedap hati jer buat.haha Tapi sdap jugak bagi cik nor tapi bagi korang tak kot..:) Akak OkJer jangan gelak kan cik nor.haha.Cik nor memang fail bab2 masak nie..:)

Oklah..kepada yang nak order tudung bolehla klik Cik Nor Collection kat situ cik nor kumpulkan semua tudung2 yang cik nor jual.

Cukup untuk hari ini.See u soon.

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI


17 comments:

  1. Asam pedas, sedapnyerr... Nak sikit Cik Nor ^-^

    ReplyDelete
  2. tapi tengok rupa bentuk kejadiannya nampak sedap je cik nor :)

    ReplyDelete
  3. biasala Cik Nor..masak ni ada masanya rasa sedap sangat..ada masa.boleh2 la..time x sedap pon ada jugak..nanti dah terer..baru rasa tu tak lari..mesti sedap..:)

    ReplyDelete
  4. pekat melekat tu cik nor.. mst sedap...

    ReplyDelete
  5. Saya paling suka asam pedas ikan kembung..ikan lain kurang gemar..tapi kalau orang hidang bedal jugak..heheh

    ReplyDelete
  6. macam sedap jer ni, kegemaran Farah adalah asam pedas ikan cencaru...

    ReplyDelete
  7. salam kak nor, salam perkenalan. wow! asam pedas ikan kembung. lain kali bolh buat asam pedas daging versi melaka..sedap sangat!

    ReplyDelete
  8. pekat kuahnya..mesti sedap Kak Nor masak ni.

    ReplyDelete
  9. rupa dah ade tue. oklah tue cik nor. ^_^

    ReplyDelete
  10. oklah tu, jji masuk perut kenyang cik nor

    ReplyDelete
  11. Adoiiiii cik Nor...mcm sedap jer Asam Pedas cik Nor ni....Apa nak gelakkan pulak, okje sendiri pun kalau masak kadang kadang tak menjadi haha....

    ReplyDelete
  12. nama asam pedas tu x menahan.. hehehe

    ReplyDelete
  13. hehehe..farah lagi la tak reti masak asam pedas cik nor..=D

    ReplyDelete
  14. Nampak sedap dah tu cik nor... pekatt... i likee... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...