Breaking News

8 Share ..:)

Assalamualaikum...

Hari ni tak boleh tulis banyak..hehe.Alhamdulillah..tahun nie dapat redeem baju dengan point 8 share yang dah lama cik nor kumpul.Tahun lepas 800 point expired.Tahun nie xmo jadi macm tu lagi.Cukup point terus redeem tshirt nie.Saiz S tapi besar..muatla cik nor pakai..hehe

Kepada yang tanya pasal tudung yang cik nor jual jangan lupa contact cik nor.Tanya sahaja pn xkisah.Cik nor tak marah pn..hehe...Contact cik nor 0199791081

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI

12 comments:

  1. suka warna biru gelap..pakai ngan jeans..mesti cantik..:)

    ReplyDelete
  2. 8share aku dah berkubur dah... hahaha

    ReplyDelete
  3. cik nor.. bestnye dpt t-shirt.. Fiza pun duk kumpul nak dptkan t-shirt jugak.. tp cm lmbat je lagi..

    ReplyDelete
  4. tahniah cik nor..nice..=D.. farah klik iklan cik nor sekali..=D

    ReplyDelete
  5. Nasib jumpa blog ni, tak tau nak pilih saiz apa utk tshirt tu.. rupanya s pn dh besar.. thx :)

    ReplyDelete
  6. Nasib jumpa blog ni, tak tau nak pilih saiz apa utk tshirt tu.. rupanya s pn dh besar.. thx :)

    ReplyDelete
  7. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you got to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Why your ex will NEVER come back...

    ReplyDelete