Breaking News

Pray For Kelantan..Pray For Pantai Timur....

Assalamualaikum...

Kelantan kini dilanda banjir yang amat luar biasa. Mohon kepada semuanya..doakan yang terbaik kepada kami semua di pantai timur.Moga Allah permudahkan urusan kami disini. Aamiin..


#prayforkelantan
#prayforpantaitimur

19 comments:

  1. Doa kan dan teruskan buat merwka...

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya kembali pulih seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  3. Semoga kembali normal. Aamiin.

    Papaglamz singgah dan follow blog ni. Jom terjah n follow Papaglamz.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  4. harapnya semua mangsa tabah...ujian Allah...

    ReplyDelete
  5. bencana adalah ujian, ujian adalah tanda kasih-Nya...

    ReplyDelete
  6. Banjir kali ni memang paling teruk. Entah macam mana lah mangsa nak jalankan kembali kehidupan seperti sediakala.

    ReplyDelete
  7. doa rehan selalu untuk semua mangsa banjir dan rakyat pantai timur.
    inshaAllah hari ni nak ke pusat sumbangan, beli pampers dan susu sikit untuk baby2 comel kat sana.
    stay strong cik nor :(

    ReplyDelete
  8. inshaAllah akan dipermudahkan urusan mereka semua. amiin

    ReplyDelete
  9. Moga Allah permudahkan semuanya. Surutlah banjir. Amik masa nak baiki semua #prayforpantaitimur #prayformalaysia

    ReplyDelete
  10. rumah ciknor terlibat ngan banjir tak?? semoga mangsa2 banjir kuat dan tabah..dan semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan semuanya ya cik nor. huhu

    ReplyDelete
  12. Semoga sentiasa tabah cik nor...ujian Allah itu memang hebat

    ReplyDelete
  13. Moga dipermudahkan segala urusan dan Kelantan pulih seperti biasa

    ReplyDelete
  14. moga segala urusan baik pulih dipermudahkan..

    ReplyDelete