KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 28, 2014

Halfmoon Bermanik Murah











Assalamualaikum...

Hari nak promote tudung halfmoon.Just nak try market online.Tolong kakak cik nor.Halfmoon ni kakak cik nor yang jual..:)

Halfmoon : 1 layer, 2 layer & 3 layer ( contoh nak buah cik nor pakai tu)
Material kain : Chiffon ( xlicin dan mudah dibentuk)
Harga : sms/call/whatsapp & wechat (019-9791081)
Email : normi80my@yahoo.com

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI
4.SINI

18 comments:

  1. ade yg suka halfmoon manik2 ni
    cantik ! :)

    ReplyDelete
  2. cantik ,bila ada manik nampak kain tu jatuh dan menarik

    ReplyDelete
  3. sekarang banyak orang dah pakai tudung gini kan... ada manik2 nie...
    btw, patung tu seksa sangat laa cik nor... hehehe...

    ReplyDelete
  4. akak pon perasan ada yg pakai tudung cam ni..cantik!!

    ReplyDelete
  5. CIk Nor OKje rasanya tunggu tahun depan, tunggu harga dah turun, baru beli haha....
    Berapa RM tu Cik Nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak..whatsapp cik nor utk special price..:)

      Delete
  6. Kalu sy pakai tudung ni da lama sy rembat ;-)

    ReplyDelete
  7. macam2 dah sekarang ni jenis2 halfmoon..

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. halfmoon namanya . pernah nampak ada blogger post masa nak raya tu tapi x dpt imagine mcm mana nak pakai ...

    ReplyDelete
  9. Macam2 jenis pilihan tudung yer sekarang nie ^_^

    ReplyDelete
  10. dah jadi tren ya cik nor ada manik kat tepi tudung tu

    ReplyDelete
  11. manik manik bling bling gitu..
    CT share kat google+ yeee

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. RM20.00 tak termasuk postage..:)

      Delete
    2. gigih tau cari balik nk tgk cik nor jawab tak.. nak la cik nor..jap nak whatapps.. =D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...