Breaking News

Hadiah Kemenangan

 Assalamualaikum..
 Perghh...baca tajuk bukan main kebaboom lagi.Bila baca cerita bukannya best sangat.Begitu entry blogger suam2 kuku yang bernama cik nor.hehe.Straight to the picture la..Hadiah kat atas tu cik nor dapat masa join contest blogger Rehan aka http://www.noraihanqusyairi.com/.Alah mesti korang ingat kot gambar yang cik nor possing berlatarbelakang pantai Tok Bali sambil memegang botol Vit-C Shaklee.Itulah contest yang cik nor menang hadiah saguhati dan hadiah misteri sebab orang first join contest dia.Thanks a lot Rehan.

 Hadiah yang ni pula cik nor menang dari Giveaway Maria aka http://myfirdz-trulylove.blogspot.com. Sponser hadiah ni pula Mila Hilas aka http://cammylia.blogspot.com/. Cik nor dapat car perfume. 1.botol haruman vanila(dah guna) yang dalam gambar ni haruman apa tak tahulah..haha..Thank to Mila Hilas.:)
 Ok.Hadiah nie adalah hadiah pengomen tegar blog Kak Fuza aka http://fuzamusa.blogspot.com/. Cik nor dapat roll on minyak angin dan keychain. Dua2 dari Bandung, Indonesia yer.hehe.Apa2 pon thanks kak Fuza..:)
 Ini pun hadia pengomen tegar blog Amanda Suria aka http://suriaamanda.blogspot.com.Korang jangan jeles yer...selipar dari langkawi tu..hehe..Jangan lupa terjah blog SA.Thanks yer akak..:)
Last sekali hadiah pengomen tegar blog Shida aka http://www.duniashida.com/.Rasanya dah lama cik nor dapat hadiah nie tapi lupa nak buat entry.Sori yer shida.Thanks for a cute hadiah..:)

Itu sahaja untuk hari ini..:)

Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3.SINI

15 comments:

  1. tahniah ! dah blh buat koleksi tu .

    ReplyDelete
  2. tahniah Cik Nor....banyaknya dapat..:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...dah dapat hadiah ye.
    Terima kasih sudi singgah ke http://fuzamusa.blogspot.com/.
    Tunggu esok siapa pengomen tegar Oktober :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer Cik Nor... Banyaknyer hadiah Cik Nor dapat ^_^

    ReplyDelete
  5. Wahhh... banyak nyer cik nor dapat hadiah...

    ReplyDelete
  6. Mokcik kayo ...mokcik kayo...Kayo hadiah!!!..Tahniah cik Nor

    ReplyDelete
  7. Wah wahh banyaknya hadiah. Mesti seronok kan rasa :)

    ReplyDelete
  8. tahniah and syooooooknye dapat banyak hadiah..

    ReplyDelete