KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 11, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe



Assalamualaikum.

Nak menang power bank tak?Kalau nak meh ramai2 join Segmen by Zamani Abe aka Zam.Mana tahu rezeki menyebelahi korang pulak...InsyaAllah..aamiin
Kalau nak join jangan lupa klik banner or tajuk bawah banner tu.Gud luck all..:)

48 comments:

  1. Good luck and all the best...mcm menarik gak segmen ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. menarik hadiah dia.. good luck..

    ReplyDelete
  3. menang hard disk ada x?hehe
    good luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kna trah buat segmen..haha
      terima kasih..:)

      Delete
  4. good luck kak..
    lama tak singgah sini :D

    boleh la michelle nak join segmen, dah lama x bersegmen.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      jgn lupa join tau michelle..:)

      Delete
  5. mama join jugak ni cik nor.. hihi, mana tahu rejeki..

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama.
    Good luck (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    *Hopes & Prayers For MH370*

    ReplyDelete
  8. All the best cik nor.... bestnya klu menang power bank..good luck ya..:)

    ReplyDelete
  9. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam & hi too..:)
      sama2..tak sabar nak tahu..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...